6/4/11

UNA ALTRA VEGADA AMB EL CENS

Estar censat a un poble obliga al censat a votar? Afortunadament, a Espanya, el vot no és obligatori com sí passa a l'Argentina, a Bolívia i a altres països on, si no vas a votar, et denuncien. Tots sabem que en les eleccions passades es va empadronar una persona, per error, a l'escoleta, i així ho va reconéixer Juanvi públicament. Això ara seria impensable que passara. També abans de les eleccions passades es va dir que s'havien inscrit al padró d'Ador no sé quants gallecs. I al final, on estaven els gallecs? Doncs a Galícia, on havien d'estar? Ara tenim la polèmica dels empadronats a la residència. I què? No es poden empadronar les persones? Estar empadronades les obliga a votar? Sincerament, crec que si s'han empadronat, serà per qüestions burocràtiques o administratives, i que per tant estes persones no tindran cap interés en votar al poble, doncs si ho feren, crec que estaria mal. A demés, per què es pressuposa que li votarien a Juanvi? També li podrien votar a Gent d'Ador. Jo no sé el que farà la Junta Electoral Central, però em pareixeria bé que, al menys, en les eleccions municipals no votaren. Una altra cosa és que votaren en l'urna dels candidats a la Generalitat.

(Espere haver-li contestat a l'anònim del comentari)

15 comentaris:

Anònim ha dit...

si si, es va empadronar per error a una persona en l' escoleta; però mira que justet, que eixa persona va anar a votar (o siga que no és obligatori però voten)
I un altra coseta, jo puc viure a la xina i votar per correu sas? ai mare...

Anònim ha dit...

Perquè dius residencia?, tu creua que es una residencia lo que hi-ha ara? perquè jo sàpiga sols hi-ha una dona de la tercera edat. Encara que tu i el teu amic Juanvi vulga dir residencia tot el poble sap que es un psiquiàtric ja que els vegem passar per el poble. Ara al tema, si ja ho va intentar en la de L'escoleta perquè no va ara a intentar-lo el el psiquiàtric? el recorde que l'altra vegada ho denunciar el grup de Gent d'Ador i tenia raó.

Anònim ha dit...

Vorem el dia de les eleccions si dius que et pareix be o no si voten eixes persones. Però no contestes a una cosa, creus que gent que no està en les seues facultats psicquiques plenes pot votar? Et pareix be que voten Pedro i Jose Juan?

Anònim ha dit...

Al poble es sap perfectament qui vota a qui, així que no em vingues en que el vot és secret. Clar que és secret però es sap perfectament qui vota a qui, quan els de la residència vajen a votar de la maneta dels seguidors de Juanvi vorem quina cara poses. A lo millor van agafats de la teua maneta qui sap...

Anònim ha dit...

EM PAREIX FORTISSIM EL QUE ESTÀ PASSANT. FINS ON HEM ARRIBAT? I COM POT TINDRE EL VALOR AQUESTA PERSONA DE PRESENTAR-SE A LES ELECCIONS? EM FAIG CREUS, EM PAREIX INCREIBLE....

I AQUESTA PERSONA, PODRÀ GITAR-SE PER LES NITS I DORMIR TRANQUIL? MENOS MAL QUE CREC, QUE AL FINAL TOTS TENEN EL SEU MERESCUT. JO NO DIC QUE L'ALCALDE NO HAJA FET COSES, PERÒ CREC QUE EL QUE ESTÀ PASSANT ULTIMAMENT SE'N ESTÀ PASSANT DE LA RATLLA. NOMES ESPERE QUE LA GENT, ABANS DE VOTAR S'HO PENSEN DOS VEGADES... I SI NO HO TENEN CLAR, QUE NO VOTEN....

poma ha dit...

Desprès de vore tot el que està passant, he decidit o no anar a votar o votar a gent d'ador. Sempre he votat a Juanvi, però trobe que aço no està correcte. Supose que si que tenen raó els de Gent d'ador quan diuen que porta massa temps i Ador necessita un canvi. Espere que a molts el meu comentari vos faça reflexionar el vot, perquè per poc que mos agrade Gent d'ador, tampoc deguem passar per alt totes estes irregularitats. Igual els de Gent d'ador tampoc ho fan massa mal. Mai els hem donat opcio.

Enhorabona a tots i totes per la tocada de loteria!

Anònim ha dit...

L'alcalde i gran part de l'ajuntament ja han rebut el seu merescut per el gran treball al llarg d'aquestos anys en la loteria. Enhorabona a tots!!!

orengos ha dit...

Mira, bonico, si no vols anar a votar no vages, ningú t'obliga, però has de tindre en compte que si sempre has votat a Juanvi, ara tens més motius que mai per fer-ho, perquè esta legislatura ha fet més coses que mai. Eixos de Gent d'Ador són uns ignorants que no tenen ni idea de res, i l'únic que volen fer és accedir al poder per desfer la llavor feta pel millor alcalde que mai tindrà este poble. Pensa-t'ho bé el que vas a fer perqè després de res servirà arrepentir-te. Eixos de Gent d'Ador només busquen la ruïna del poble. Juanvi ha sigut lleial al poble, no ho sigueu ara amb ell. I si no vols votar, no votes, que tampoc és precís.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ignorants els de Gent d'Ador? Ruina del poble? com saps tu que la volen bonica? Eres despreciable, partidària del "o amb mi o contra mi", com saps que busquen la ruina si no saps lo que volen perque no t'interesses? Ignorants? La majoria tenen titulacions universitàries, mentre que els del PP...

Anònim ha dit...

Els de gent d'Ador ,no sabeu ni el que voleu.
El dia que es posseu d'acord i no aneu amb falsetats,traureu algo,ignorants.

poma ha dit...

Mira orengos, em pareix que una persona ignorant és la que pensa com tu. Perque no donar una oportunitat als de Gent d'Ador? mira que en el meu comentari d'abans tenia dubtes del meu vot, però el que no accepte per res és aquesta negativitat. Que tots no som persones i ens mereixem un vot de confiança? El grup de Gent d'Ador, son gent del poble i d'ignorats res de res, trobe que és gent molt vàlida i tampoc crec que ho hagen de fer tan mal. És gent del poble i trobe que faran tot el que podran per ell. Ho és que la unica persona valida en este poble va a ser juanvi? no puc amb aquestes mentalitats tan tancades.... en fi!

Anònim ha dit...

Si, també li podrien votar a Gent d'Ador, la diferència està en que Gent d'Ador no s'aprofita de les persones que tenen una discapacitat psíquica que no es permet decidir el vot per ells mateixa. Segur que "l'amo d'Ador" ja es ho dòna tot preparadet per a que el vot es decante per ell.

Anònim ha dit...

A ver si os informaís mejor porque los residentes en la residencia no ejercierón nadie el voto, lo sé cierto porque soy un trabajador de la Residencia

Anònim ha dit...

M'agradaria saber els motius pels quals el sr. poma ha volgut i ha animat a votar GA, perquè no específica amb claredat el seu descontent o almenys jo no ho llig entre línies. Per a mi el Senyor Juanvi és una persona noble, sincera i que ha estat en tot moment entregat al seu poble, no com els regidors del nou govern que se'n van de vacacions en la setmana de festes…….