12/4/11

LOTERIA

Enhorabona a tots els que ens ha tocat la loteria. Pel que pareix està molt repartit. Jo diria que en totes les famílies ha caigut un pessiguet. Ara a disfrutar-ho, però amb coneixement, que els temps que vivim no sabem el que poden deparar.
Però la loteria no només ha portat alegria; he escoltat uns casos per ahí que no m'han agradat gens.
És veritat que algunes persones que repartien la loteria, havien guardat a sa casa els números d'aquells que no estaven quan van anar a donar-los-la, i estos, en anar a arreplegar-la, allí la trobaren. Però es comenta que altres no van fer el mateix. Mal, molt mal. Sempre s'ha de tindre la previsió de que pot tocar. Mal disgust per aquells que confiaven en que els haurien guardat el numeret i no ha sigut així. No m'extranyaria que algú anara a juí per estos fets.
Tot açò demostra que vendre loteria és una activitat de risc, sobre tot quan toca. Espere que tots haguem aprés i no tornen a passar episodis tan desagradables, a vegades, entre persones de la mateixa família.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això és una falta de vergonya,si no haguera tocat si que se'ls hauria guardat.Deu tindre la consciència poc tranquila,aixo és una taca per a tota la vida.Si em passara a mi,ho denunciava.
Esta gentola és la que es considera de la iglesia?????.
Amen!!!