27/2/11

VAGUETATS

Si haveu llegit l'últim escrit dels de la Murtera, Fixeu-vos bé i voreu com només diuen que vaguetats: que si en les llistes de Juanvi apareixerà una que ve de l'Ermita, un matrimoni, gent jove... I què? Com si aparéixer a una llista fóra un pecat i un misteri que s'haguera de guardar fins la mort. Les llistes són per a presentar-les a la ciutadania, i més prompte o més tard la gent les coneixerà i triarà la millor. Ací, a Ador, ja sabem quina triarà la majoria, o no?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Orengos sigues sincera per favor, ¿tu creus que gent com Pedro o José Juan haurien de votar? ¿Creus que ells saben a qui li voten? Jo soc d' esquerres i sé que Jose Juan vota a les esquerres per les idees de la seua família (per no dir que li donen ells la papeleta) i que Pedro vota a Juanvi perque així li donen la papeleta. Creus que hauria de votar algú de facultats mentals minvades? ¿ i les persones de la residència que? ¿que pinten? Sigues sincera fes una mica d'autocritica tot i que segur que justifiques eixes coses que fa Juanvi estic segur que si.
¿Compoen estar persones empadronades en l'escoleta (com les últimes eleccions cosa reconeguda per Juanvi en premsa), o en la residència quan no són llocs de "vivenda"
Per favor perquè fa això Juanvi si tan segurs esteu de que té que guanyar i si tant segur esta ell?
T'ho demane per una volta sigues sincera, i fes autocritica, si pots o vols...