19/5/11

VOTEU A JUANVI

Les raons per les quals tots els d'Ador amb dret a vot han de votar a Juanvi, crec que les tenim massa clares. Per resumir: perquè és el millor alcalde que ha tingut mai este poble.
Ara, els de l'oposició encara ens aporten més raons per votar a Juanvi. A tindre en compte si guanyaren:
-Desmantelaran la piscina coberta.
-Cobraran per anar a jugar al poliesportiu.
-Tancaran el servei d'urgències.
-Tancaran la casa dels Joves.
-Pararan les obres del Llar dels jubilats.
-Tancaran el museu.
-Pujaran els impostos.
-Acabaran amb les festes.
-Restringiran l'horari de la biblioteca.
I tantes coses més que amb molt d'esforç ha aconseguit Juanvi per al poble.
L'experiència que té Juanvi, i sobre tot les influències que ha aconseguit al llarg d'estos anys d'èxits al capdavant de l'Ajuntament, estos no les aconseguirien ni amb cent anys manant. Per cada euro que estos pogueren portar, Juanvi en duria més de deu. No hi ha color. A qui coneixen ells en la Diputació o en la Generalitat per que els donen diners? A ningú.
Si voleu seguir vivint en el millor poble de la Safor, no ho dubteu, voteu al Partit Popular. Voteu a Juanvi.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

fas imbécil al poble,apanyat primer en casa que agosaes i d,espres...... votaré a joan

Anònim ha dit...

Sense cap dubte,no hi ha color.
Mi voto es para Juanvi.

Anònim ha dit...

Però quin tall de barbaritats dius: el primer que diu que al dia següent de les eleccions començarà a pagar-se al poliesportiu és Melvi. La resta de coses ja s'hau encarregat o s'encarregareu de fer-ho vosaltres... o es penseu que els comptes poden eixir? Les festes ja fa molt de temps que estan acabades! Voteu, voteu a Juanvi i que s'enfonse en la seua propia merda!

Anònim ha dit...

Pareix que avorrisques un poquet ja eh!! Soles falta que inventes una religio per a Juanvi i "vosaltres".

Anònim ha dit...

ay si no guanyeu,que por tinc,anim joan

Anònim ha dit...

Mira, o Juanvi et paga o et fa favors de a saber quin tipus o no té trellat el que dius, anem a vore: dius que pujaràn els impostos quan Juanvi els ha pujat i damunt que va dir en el 2007 que la contribució no havia pujat quan si que és de veres que havia pujat? (ho va dir ell i jo i més gent estavem de testics) Dius això quan Joan va dir que no els pujaria? (Juanvi ho va dir i els va pujar)
Què dius a lo que diu Melvi que si que s'ha de pagar al poliesportiu? Tancar el servei d'urgències? Has begut o què? Tancar-ho tot? Estàs cabal? Acabar amb les festes? Si Joan sempre ha donat suport a les festes patronals i a les diferents comissions!!!!
Sincerament, amb aquesta entrada t'en has passat, gràcies a Deu no sabem qui és vosté senyoreta Orengos perquè no li miraria a la cara de la vergonya que em dona.
Eres penosa, vaig a guardar aquesta entrada en el meu ordinador per a recordarte-la quan després de les eleccions Juanvi fassa certes coses que dius que no farà si les guanya.
Per cert, perquè Juanvi cita tant a Gent d'Ador en el programa si passa d'ells? Perquè Juanvi escriu en castellà si es tan intel.ligent? Perquè dius que els diners de la diputació es donen a qui coneixen només? Estàs insinuant que es donen per influència i no per necessitats del poble? És a dir per corrupció?

Anònim ha dit...

Sols vull dir una cosa, lo del desmantellament de la piscina, el senyor alcalde Juanvi deia en privat als seus amics de Vilallonga que son els únics que l'aguanten que ell com alcalde obriria la piscina per a que l'oposició la tancara ja que els gastos de manteniment son insuportables per a un ajuntament com el de Ador.
Això es mirar per un poble. Vixca Juanvi.

MELVI ha dit...

No volia entrar en estos espectacles de blogs,ni en atac ni en defensa,pero per alusio,vullc dir que en cap moment he dit;Que "al dia següent de les eleccions" es pagaria en el poliesportiu;eixe comentari pot ser de part teua. Només et puc dir que des de fa mes d'un any que esta obert,en diversos moments s'ha pensat en que es deuria de pagar i que estava mirantse per a pagar,si en mes d'un any no s'ha pagat,trau tu les teues conclusions.Està bé que cada un faça les seues propostes, però No que facen política bananera , ni d'un ni d'un altre ban. Açò cansa.

orengos ha dit...

Molt bé, Melvi, i molt valent. Estos de l'oposició l'únic que saben fer és enredrar i dir mentides.

Anònim ha dit...

Orengos llig be el que diu Melvi, "ni d'un ni d'altre ban", és a dir, també t'inclou a tú senyoreta, així que no digues que els de l'oposició tal o tal.
A més, ell també diu que s'ha mirat si s'havia de pagar no? (deure pagar en valencià és incorrecte sabuts, les perífrasi d'obligació són: haver de + infinitu, ser necessari+infinitu, caldre+infinitiu), per tant és una idea que ha rondat i qui sap si tornarà a rondar.
Per cert Orengos, perquè no has intervingut tú i ha sigut ell el que ha dit alguna cosa de trellat? SABUDA! Que de segur que tens carrera i cartera de ministra!

Anònim ha dit...

Com sempre Orengos no contestes a res del que et pregunten, de concejala no pintaràs molt...

Anònim ha dit...

Tu ho has dit, si en més d'un any no s'ha pagat trac les meues conclusions, esteu esperant a que passen les eleccions. Està clar que s'hauria d'haber pagat des d'un principi, una persona de fòra no té el perquè de jugar debades i qualsevol instal.lació no es manté així com així, una fanfarronada més del teu alcalde!
Un altra cosa, permet-me que dubte que el comentari de dalt l'has escrit tu...

Anònim ha dit...

Ole Melvi per donar la cara,ho tinc clar soc votant del PP desde que es va crear, ara mai he votat a Juanvi no ho pense fer, lo teu es valentia Melvi ho has deixat clar ja heu pensat en cobrar, i al final degut a estos comentaris no ho fareu. Per sert Orengos lo teu si es cobardia, no tens lo que tens que tindre per a identificarte, sols sabem que tu no creus en Deu, sols creus en Juanvi que es per a tu Deu. Portes molt de temps amagante com les rates, dones pena, perdona en dones llastima, pregunte que serà de tu el dia que Juanvi desapereixca?. Que ignorant que eres.

Anònim ha dit...

Davant de mi el alcalde, en la última reparació de la pista de padel, va dir, que "al dia seguent es pagaria, per que la llum es molt cara". Si no s´ha pagat es perque esta esperant que pasen les eleccions. SABUDA.

Anònim ha dit...

Orengos, _Juanvi ha perdut, voras ara el que es la democràcia i les cosas ben fetes, i sobretot vorem quanta merda hi han en l'ajuntament, com pots vore, ni coets ni traques, sabem guanyar, vosaltres quan guanyeu, vos burleu (recorda eixe "pobre sindicalista" que va pedre les eleccions de president de l'aria sanitària 12 contra Juanvi del que et burlaves)vosaltres no sabeu guanyar i ja vorem pedre, ara voras la diferència entre uns i altres!

Anònim ha dit...

Si Juanvi haguera guanyay (cosa perfectament possible per desgràcia), segur que hagueres dit: " que es pensaven estos de l'oposició, si no han fet més que criticar, no han aportat res..." i tonteries per l'estil i ara què? Voràs el que és fer les coses democràticament, els del PP com es van amagar no? Adeu a les feinetes per la cara ho senc moltíssim però ara serà segons els mèrits de cadascú

Anònim ha dit...

Estem esperant ansiosos el teu comentari sobre les eleccions, vinga lluix-te! O encara no t'has recuperat del shock?

Anònim ha dit...

Que passa Orengos ara que no esteu en el poder no tens res a dir? Jo crec que les coses ja canvíen no? Plenaris de vesprada i anunciats per bàndol, les contractacions públiques, anunciades i no a dit, contactes amb la mancomunitat de municipis de La Safor per a tornar-hi a formar part, repartiment de competències (Juanvo ho feia tot ell, la resta de concejals eren titelles)...vinga va que als seguidors del PP no se vos veu ni per la piscina, no deies que la tancaríen? o que tal volta ja no voleu eixir de casa? esteu de dol?

Anònim ha dit...

Estem esperant a que es cumplixca els 100 díes de mandat

Anònim ha dit...

En Ador hemos perdido a un buen Alcalde, yo quiero expresar mi nostalgia del anterior gobierno en estos días tan especiales para todos. Felicitar a Juanvi y a su equipo porque han demostrado el buen perder y reconocer su meritoso trabajo a lo largo de éstos años. MUCHAS GRACIAS