15/5/11

Això voldrien ells

Pareix ser que l'única tasca de l'oposició és criticar, criticar i criticar. Ara ens venen amb que ja ni tan sols es pot obrir la piscina. Però estos què s'han cregut? Des de fa uns dies que està organitzada la festa per als xiquets, i estos l'únic que fan és burlar-se. No serà que estan nerviosets perquè veuen que, una vegada més, no van a guanyar?
I no m'estranya. Supose que ja haureu llegit el seu programa electoral. Pràcticament és el mateix que el de les passades eleccions. Si aleshores les van perdre, per què plantegen el mateix? No saben que amb això tornaran a perdre? I més encara si mirem les cares dels que formen la llista: gent que no viu al poble, persones que jo no conec de res... d'on els han tret?
Desenganyeu-vos, orengos, com Juanvi no tindreu mai un alcalde. Un home honrat, treballador, influient, preocupat pel poble i per la seua gent, tolerant, respectuós, sempre disposat a ajudar a tots, ponderat, que tracta a tots per igual siguen del partit que siguen, que escolta, sempre a punt per qui li faça falta..., i per tantes i tantes qualitats que l'han mantingut vint-i-cuatre anys al poder. Per alguna cosa serà.
Estos de Gent d'Ador es burlen dient que Juanvi vol passar-se'n a la seua llista; això voldrien ells, poder-se'n passar a la d'ell, perquè d'una altra manera, no guanyaran mai.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tire de menos, en la llista de Juanvi a molts que ni havien antes, sobre tot a Conejero. Eixe si que era bo i treballava de valent per el poble. Si tornara, segur que Juanvi tornava a guanyar perque molts li votarien.

Anònim ha dit...

Tu ho has dit, es preocupa de la "seua gent", els que no són d'ells no res, a mi em va dir que faria una ordenança sobre els aparcaments al poble i d'això ja fa quatre anys, vosté no creu senyoreta Orengos que hauria de fer algo amb això i no responga amb evasives com fa sempre dient que prou fa, que Juanvi està ocuopat... responga'm de manera clara que mai ho fa. Per cert, quin benefici trau de tot això perquè està encisada amb ell, tant li "dona"...?

Anònim ha dit...

Mira que en la vostra llista també hi ha gent que no viu al poble, guapa! Ademés lo de la piscina és una falta de respete a l'oposició, però qui és maleducat és maleducat i aixó no té cura. Perquè no ho vau organitzar a Nadal o a Pasqüa que els xiquets estan en casa, que justet home fer-ho el diumenge.

Anònim ha dit...

Senyoreta Orengos, creia no escrivies mes per ací per la vergonya que tenies, portes 4 anys diguen que Gent D´Ador no es presentava mes, xucurruc i al gamber, tas enganyat pareix ser que si es presenten, per lo meins si tingueres un poc de trellat demanaries disculpes al teus lectors per enganyar-los.
Dius que es presenta en la llista de Gent d´Ador persones que no viuen en el poble, Kuanvi on vivia quan es va presentar la primera vegada,no ten recordes ha, millor dit en el teu sentit democràtic diu que els altres no ho poden fer però nosaltres si, per sert la que fa 6 de la llista del senyor Kuanvi on viu? a Vilallonga teu dic jo perquè tu pareix que no ho saps, informat un poquet.
Pensa de-vegades antes de escriure lo que dius perquè no certes ni una.

Anònim ha dit...

QUE FATAL ERES! TU T'HO DIUS I T'HO CREUS! MENUDA IGNORANT!

QUE NO T'AGARRA VERGONYA DE PUBLICAR TANTES MENTIRES? PER CERT, QUI HA PAGAT LA GRATUITAT DEL DIUMENGE? QUE LA PISCINA NO ÉS UNA EMPRESA PRIVADA?