12/7/11

ACORD LAMENTABLE

Supose que després d'haver-ho publicitat tant, ja haureu llegit tots l'acord adoptat entre el retor i l'alcalde; i és que no només ens ho anunciaren primer, sinó que després, amb tota la cara del món, van i ens el presenten com si foren els Pactes de la Moncloa. Lamentable, patètic. Quina necessitat hi havia de fer això? Tanta tirria li tenen els de GA a l'església com per a fer el possible per lliurar-se d'anar a les processons? I al retor què, tant li molesta veure al seu costat als representants polítics del poble?
Em sembla lamentable eixe acord, i si eixe és el canvi que hem d'esperar d'estos, estem aviats.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Lluirar-se d'anar a les processons? Acàs són una obligació?, et recorde que Espanya és un Estat aconfessional, és a dir on la religió no té cap pes oficial i on no hauria de condicionar cap aspecte de la vida pública i on no hi han lligams entre poders públics i religiosos, no com en temps de Franco on l'Estat si que era catòlic oficialment ja que la ideologia franquista tenia com a nom nacionalsindicalisme o nacionalcatolicisme.
Canvi dius? ofertes de treball públiques i no a dit, tria pública del jutje de pau, plenaris a les 8 de la vesprada i que cursiosament el primer estava el saló de plenaris de gom a gom (que curiós només amb un canvi d'hora) això perquè no ho dius? Tu vas dir que qui mana marca les regles, són paraules teues quan ens queixavem que Juanvi celebrara els plenaris a les 11 del matí, si menciones el canvi, menciona'l tot i no només lo de l'Esglèsia. I no és per res, però si el retor Vicent també està d'acord, per alguna cosa serà no? Benvinguda a la democràcia

Anònim ha dit...

I quina necessitat hi ha d'estar lligada l'esglèsia amb la política.
Ah ja ho sé!! Franco ho va va imposar... i si els representants politic no son catòlics que? qui vuiga anar a la processó que vaja per devot no per a lluir la VARA!!

Anònim ha dit...

Orengos, el recorde que vius en un país acofencinal i laic, aixó diu la nostra Constitució, la Espanyola. La gent de Gent d´Ador respectava al ex alcalde i als seus regidors quan anaven a les processons, si ara el nou ajuntament no vol anar tu tendries que respetarlo. Per ser en les ultimes processons Joan el nou alcalde a assistit a eixes processons i el teu deu el ex alcalde Juanvi no li se ha vist el pel, però jo ho respecte cosa que tu no fas.

Anònim ha dit...

ORENGOS, amb tot el respecte del món, no crec que aquest acord tinga res de patétic sino mes be de democrátic , ja que com indica el art. 18 de la constitució España es un estat aconfesional i que els poders públics tindrán en compte les creences religioses de la societat espanyola i mantindre les corresponens relacions de cooperació amb les entitats religioses, la cual cosa aixó està present a l'acord.

Si no t'en has adonat ja fa anys gracies a Deu que no fa falta que el Alcalde vaja baix del "palio " al corpus com ocurria en altres regims passats.

SI el que critique es un acord que es en cumpliment del que indica la constitució espanyola la máxima lli que ens governa. Aixó si que es de estar aviats.

gràcies

orengos ha dit...

Que no posen gent a dit? El pròxim jutge ja et dic jo qui serà: Juanjo. Els plenaris, abans els anunciaven al seu blog un parell o tres de dies abans, ara el dia anterior i gràcies. Abans feien resum dels plenaris; ara què fan? En la última processó, la del Cor de Jesús, no hi havia ningú de GA.
Per cert, no sabia jo que a Ador hi haguera tanta gent versada en la Constitució. Podrieu saber-se-la per a altres coses.

Anònim ha dit...

Massa rabia teniu, no deies que els pobres no guanyaràn mai?, Juanvi no deia que Gent d'Ador no arribaria a cap lloc? Crec que han arribat a l'alcaldia...
Anem a vore, gent vessada en la Constitució en Ador hi ha, a Juanvi li haguera vingut bé vessar-se en ella perque mira que se la passa per ahi... Com s'atrevix a dir en un plenari que una sentència del tribunal superior de justícia és diferent a la seua visió dels fets? Com té la barra de atrevir-se a dubtar d'ella? La sentència és la que hi ha i punt i ara queda acceptar-la, ell la va acceptar clar que si, però després d'haver fet el seu paripé.
Què passa amb el Cor de Jesús? és obligatori anar a les processons? Si no vaig no em llogaran per a treballar ? (com passava en temps de Franco). En aquest poble els beatos/es es pensen que la religió mana però no, Orengos, la religió és independent de la personalitat, analitza als nous governants pel que fan i no per si van o no a les processons i et recorde que l'acord entre Esglèsia i Ajuntament té dos parts, i mossen Vicent no s'ha queixat de res ni mai a criticat d'ateu a ningú.
Per cert Orengos, ara diuen que han tirat a Melvi del seu lloc al poliesportiu, però com es possible que ell mateixa i tot el PP votara A FAVOR (ni tan sols abstenció) de que és incompatible ser concejal (del govern o oposició)i treballar per a l'ajuntament? Abans ho feien i ara diuen que és incompatible? Això si que es un canvi...

Melvi ha dit...

Anonimio....Abans feien que???Abans no hi havia cap incompatibilitat,que jo no era regidor,si ara (n'hi ha incompatibilitat) tenim que acatarla,ahi esta el perquè votem a favor.

orengos ha dit...

Melvi, no faces cas a estos envejosos. No paga la pena.

Anònim ha dit...

Uy Melvi? No deies que no farias mai més cap comentari?
Clar que no hi havia incompatiblitat perquè no estaves de Concejal, això ningú ho discuteix, és una realitat com un temple, no hi havia incompatiblitat per la teua part, per supost que no, però...i per part de altres concejals? La pobra que va plorar tant el dia de les eleccions no treballava per a l'ajuntament sent concejala? Envejoso dius Orengos? En teoria els envejosos haurien de ser vosaltres que ja no maneu, i és el que sou.

Anònim ha dit...

meny mal que no t´agradava entrar en estos paripes de blocs

MELVI ha dit...

En cap moment dic que no m'agrada entrar a mirar els blogs,sols dic que(No volia entrar en estos espectacles de blogs,'ni en atac ni en defensa')Sols que per alusio podre defendrem no?Ho sent si no em vaig explicar be.
Chica no conec cap concejala que treballara per a l'ajuntament,si tu ho saps...Informat...

Anònim ha dit...

Senyoreta Orengos la tornes a cagar, ja el vas enganyar durant 4 anys diguen que Gent d´Ador desapareixeria als 4 dies (mentira teua), vas dir i afirmar que Gent d´Ador no es presentava a les eleccions (mentira teua), desmantellaran la piscina coberta (mentira teua), tancaran el servei d'urgències (mentira teua),cobraran per anar a jugar al poliesportiu (mentira teua),tancaran la casa dels Joves (mentira teua),acabaran amb les festes (mentira teua), etc,etc,etc....Ara dius que Juanjo serà el nou Jutge de pau, una altra (mentira teua), aixo vol-dir que eres una persona MENTIROSA, que es lo únic que el queda la mentira, no eres de fiar.
Donat compte que darrere del teu Juanvi queda vida, que tot continua igual que antes sense la presencia del teu Deu personal Juanvi, ara si a tu te se nota mes cremada que la pipa de un indi.

orengos ha dit...

Diuen que el temps dóna i lleva raons. Ja veurem...

Anònim ha dit...

La gent està ben informada Melvi i si dius que uns haríen d'informar-se tú hauríes d'aprendre a llegir i interpretar, ja que en cap moment s'ha dit que hi ha avui en dia un concejal que treballe per a l'ajuntament sino que en un temps passat, no molt llunyà, si que hi havia, i era la senyoreta que tant va plorar el dia que vau pedre les eleccions.

Anònim ha dit...

No Orengos, el temps ja ha donat la raó, i el temps ja ha dit que tu eres una mentirosa i el poble no vol al teu deu Juanvi, descanse en pau.

Anònim ha dit...

SI EXISTIERA EL RESPETO NO LEERÍAMOS TANTAS BARBARIDADES. Y LA MAYORIA DE GA SIEMPRE TIENEN DOS PALABRAS MENTIROSOS Y PREPOTENTES, CUIDADO QUE SE OS HA SUBIDO EL PODER A LA CABEZA Y ALGUNA MENTIRA YA SE HA DICHO Y PREPOTENCIA EN POCO TIEMPO MUCHA. EL CURA MUY AMIGO VUESTRO PODRIA DAROS UNA LECCIÓN DE HUMILDA, AHORA QUE PARA QUÉ ESO ES DE BEATOS...

Anònim ha dit...

EL CURA DA LECCIONES A SUS FELIGRESES QUE VAN SIEMPRE PERO POCOC A APOCO VERAN LA LUZ, Y SE QUEDARA MAS SOLO QUE LA UNA.ESO NO ES UN CURA COMO TOCA, ES UN APROVECHADO

Anònim ha dit...

quina tacanyería en la cabalgada del diumenge, en quant a jogines i beguda i no digam l´alegria dels repartidors, quines cares de sargents...........quina dictadura

Anònim ha dit...

pense el mateix, tacanyeria en joguines, en beguda i sobretooooot molta prepotència per part d´aquells que se les donaven de tolerants, democràtics, ells son els primers de la llei del profit. lo meu meu pero lo teu tb per a mi. Aquesta es la vostra democràcia

Anònim ha dit...

pa prepotencia la de juanvi!!!

Anònim ha dit...

si no publiques el comentari de juanvi tinc igual, ho he copiat tot i o deixare caure en laltre blog, t'ho dic en un atre comentari per a que l'elimines si vols, i xq ja mas eliminat varis comentaris meus i estic fart d' aixo va bé aixina? adeu.
PD.: quanta eliminacióoooooo

Anònim ha dit...

Senyors ha sentit que a partir de setembre venen els canvis, estem preparats per a tot jo vaig a pendre nota de tot per a no callar ni una.......