31/1/11

ENVEGES

No s'ho creureu, però tirava en falta el comentari sobre els cotxes que ha tingut Juanvi. Només els ha faltat dir que una vegada se li va cremar un cotxe i que son pare tenia un Renault 6 que també li deixava a ell.
Estem en lo de sempre, quan no hi ha res a dir sobre la seua gestió com a alcalde, a estos de la Murtera només els queda l'atac personal, que si ho mires bé, no sé què poden dir d'una persona que es compra els cotxes que li fan falta, com si se n'haguera volgut comprar deu. Criticar és molt fàcil, però ells no miren el deteriorament d'eixos cotxes que fa Juanvi. ¿Vosaltres sabeu quants quilòmetres fa a l'any? Sempre està en el cotxe cap amunt i cap avall, mirant obres, visitant persones, fent viatges a Gandia, a València... En tot el dia no para. ¡Si no guanyarà prou per a gasoil! Però ells això no ho veuen, només veuen lo que volen veure. Els arbres els impedixen veure el bosc.
Sabeu què és el que pense, que això tot són enveges de veure a una persona que treballa i fa les coses bé i que ells no poden tirar avant, això és el que passa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo sols dic una cosa, Orengos a veure si coneixes algú alcalde d'un altre poble que vaja canviat tantes vegades de cotxe com ho ha fet Juanvi?. Jo com a ciudata d´Ador i votant de Juanvi en sorprèn molt, i per el poble eixe es un comentari comú, en els carrers, en els bars, la gent sempre seua preguntat.

Anònim ha dit...

Anem a vore, jo no soc votant de Juanvi ni ho seré fins a que no camvíe la seua forma de fer política (les formes són el que el perden tot i que el que ha fet en el poble moltes coses són de barret, altres no tant), però esperem que aquest tipus de comentaris no es tornen a fer. No estic per d´acord per a res amb els comentaris de la Murtera tot i que diguen que no tenen proves de res, és cert, no tenen proves però deixen el comentari en l´aire que és encara pitjor, no he vist a ningú que evite aquestes coses, perquè el comentari de Joan sobre el Flare Conrado i tot lo que es digué sobre ell encara fa mal...