29/12/10

POLS I PALLA

A Gent d'Ador pareix que li haja tocat la loteria. Ja me'ls imagine a tots reunits, brindant i celebrant el sorteig de la Grossa, que es pensen que els ha tocat. Supose que a estes altures ja sabreu quin número ha eixit: ¡l'Ajuntament d'Ador està implicat al cas Gürtel i a Juanvi van a tancar-lo a la presó durant vint-i-cinc anys, o, ¿és a cadena perpètua?! I el premi és l'alcaldia. Il·lusos. Tota la informació que ens volen malvendre manipulant-la i tergiversant-la, ja voreu com no servix per a res, i tot açò es queda en un escamot que no anirà més enllà de la polseguera que estos de l'oposició vullguen alçar.
Si es pensen que aixina van a guanyar les eleccions, la porten clara. El sorteig de Nadal va ser el dia 22, i el dia dels inocents, ahir.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Orengos te se veu nervioseta, a lo millo t´ix el tir per la culata.

Anònim ha dit...

Tal volta siga cert, tal volta no... de moment deixem que la justícia treballe de manera independent que és la principal característica del poder judicial. Quan la justícia investigaba per corrupció al PSOE de González el PP bé que pressionava per a que pegaren canya, quan investiguen al PP... que si estan pressionant l'Estat de Dret, que si persecussió pública...

Anònim ha dit...

Et creus que tots sóm uns imbècils ignorants com tu?

Anònim ha dit...

Molt bona resposta,esta gent son dels que busquen problemes i si els troben,fan un diagnòstic fals i apliquen després els remeis equivocats.

Anònim ha dit...

"Ja me'ls imagine a tots reunits"
Que pasa que com vosaltres ho feu (amb traques i castells pagats per tots), els demés també no?? Ves i gitat un rato...

Anònim ha dit...

Pirotecnic!!!!Bona nit!!!!!!!