16/8/10

BONES FESTES

Des de este humil raconet volem desitjar a tot el poble d'Ador que en les seues festes patronals, tan esperades, dedicades a Sant Josep, la Divina Aurora, la nostra Mare de Déu de Loreto i el Santíssim Crist de lEmpar, ho passen bé, es divertixquen i obliden les coses roíns passades durant este any tan dolent per culpa de la ditxosa crisi que ens ha dut Zapatero i sus secuaces.
Bones Festes a tots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I jo anyadixc, la deplorable e inutil politica portada per el senyor alcalde de este poble que ha organissat les pitjors festes de tots els pobles de la comarca.

orengos ha dit...

Les festes les organitzen els festers i no l'alcalde. A més a més has de tindre en compte la situació econòmica en la que estem.

Anònim ha dit...

L´Aurora i la Loreto qui la organitssa? Per supost la situació economica que mos ha portat el senyor alcalde.

Anònim ha dit...

Ara es cosa de la situacio, la crisi l'ha dut Zapatero? i els paisos on hi han governs de dreta com el PP i tambe estan en crisi que?, la crisi es una cosa global i nungun politic te la culpa aixi que no acuses que es lo mes facil, de totes formes el PP i Juanvi han fet alguna proposta per solucionar la crisi? tal volta si pero a lo millor Zapatero no les escolta igual que Juanvi no escolta les propostes que li fa l' oposicio...