8/5/10

PISCINA PÚBLICA

M'agradaria saber què pensen estos de la Murtera, ara que ja s'ha obert al públic la Piscina Coberta. Hi havia que vore les cares dels xiquets quan es llançaven a l'aigua calenteta. No val més això que res? I gràcies a qui tenim tot això?
Ells no voldran reconéixer-ho, perquè no els interessa políticament, però ja voreu com d'ací a no res, també estan ells per allí prenent el bany, en tant que ho han criticat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No s´ha criticat la piscina en si senyoreta Orengos, s´ha criticat el que s´haja tardat 3 anys en obrir-la, quan Juanvi deia que s´obriria en 2007(i això és demostrable en entrevistes a la premsa), s´ha criticat les obres suplementàries que en principi no eren necessàries, s´ha criticat que el pressupost per a la piscina contemplara autèntics destarifos, però el projecte en si no s´ha criticat, ensenyat a llegir les crítiques que van dirigides on van dirigides i no on tu voldríes que anaren dirigides...

Anònim ha dit...

SENYORETA ORENGOS, QUIN BLOG TENS?,

4 COMENTARIS EN TOT EL 2010, ESTE ES EL MOVIMENT QUE TE UN BLOG QUE ESTÁ, SEGUN TU, NOMES PER RECOLTZAR LA GESTIÓ DE JUANVI?? QUE POBRE!!

TINGUES UN POC DE DIGNITAT I DIGNAT A CONTESTAR LES COSES QUE EL DIUEN!!

I UN ALTRA COSETA, L'ACTIVITAT D'EL TEU BLOG ES IGUAL QUE LA D'EL AJUNTAMENT D'ADOR, POCA I FOSCA, ... I PLENA DE FALSETATS...

ESCRIU ALGO DE TRELLAT JA!! SI POTS!!

JA SE QUE NO PUBLICARAS ESTE MENSATGE, PERO....

UN D'EL POBLE.

Anònim ha dit...

Per sert el senyor alcalde ya ha enxufat al seu fill en l´empresa adjudicadora de la piscina, que fort.
El xiquet que es que no el volen en ningún lloc, sols hon l´enxufa som pare.

orengos ha dit...

Ultimament no he pogut acutalitzar el blog per qüestions personals, espere d'ara endavant tindre un poc més de temps i dedicar-li un poc més.
No sigueu tan cruels. Algú em pot dir perquè el fill de Juanvi no pot treballar en la piscina d'Ador? Si acomplix tots els requisits per poder treballar-hi, per què no ho ha de fer? No sigueu demagogs.

Anònim ha dit...

No sigues tú demagoga que massa t'agrada't la parauleta, potser que cumplisca els requisits però...i els altres que també els cumplixen? Perquè no es fa un procés de seleccció NET, PÚBLIC I TRANSPARENT?

Anònim ha dit...

Pues si tot tendria que ser Public i Transparent... ademés el "alcaldesito" es pitxor que Hitler... no deixa fer res a la piscina, no jugueu així, no es pot jugar amb baló, els xiquets xicotets no poden estar nuets, no poden correr... l'altre xic que està quan no està ell és molt més amable i més flexible, totes les normes i lleis poden ser flexibles, almenys un poc més del que és ell. Es veu que aixó de la dictadura ho porta a la sang!!!!!

orengos ha dit...

Això que dius és mentira, perquè jo he estat nadant i he vist xiquets jugar i tirar-se de cap i de bomba, i jugar amb baló estiguen Juanvi de socorrista i no ha dit res. El que passa és que els teus ulls enverinats veuen coses que no passen.

Anònim ha dit...

Els meus ulls han vist el que te contat, així que serà la teua paraula contra la meua. Per cert, no en digues mentiros que no ho soc.