4/9/10

VIXCA LA MARE DE DEU

Ja la tenim ací, o quasi! Per fi, la tan desitjada visita de la Mare de Déu dels Desemparats arriba al nostre poble, malgrat alguns. És una llàstima que anit, en Palma, no ixquera tot el poble a rebre-la; personalment, a mi hem va decebre vore la poca gent que hi havia. De segur això a Ador no passarà; ací serem molts més els que acudirem a rebre a la Geperudeta. Quina emoció!
Per una altra banda, els de la Murtera, com no podia ser d'una altra manera, han intentat, una vegada més, mesclar les coses, traure-les de context i manipular-les per fer-li mal a Juanvi. Però, que no es donen compte que a ell tot això no li afecta? Ell està a lo seu, és a dir, a governar conforme déu mana el poble i deixar-se de tonteries.
No anem a fer-los cas, sinó a dedicar-nos en cos i ànima a adorar (s'haveu fixat? La paraula ADORAR inclou el nom del nostre poble) a la nostra Mare de Déu dels Desemparats. Tot el demés no importa.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Amen

Anònim ha dit...

senyor tingau pietat......

Anònim ha dit...

Que extrany que no digues que ha sigut gràcies a Juanvi que la Mare de Déu ha arribat al poble (aclarir que és una rèplica perque l´oritginal mai ix de la basília de València només que per a traslladar-se a la Catedral). Espere que reconegues que han sigut les gestions del rector Vicent les que ho han aconseguit i ón Juanvi no ha tingut res a vore.

Anònim ha dit...

Tots diuen que a Palma hi havia un barbaritat de gent i tu dius tot el contrari...

orengos ha dit...

A Ador sí que hi havia gent, sí.
Clar que va ser mossén Vicent qui va portar la Mare de Déu, però amb l'ajuda i el recolzament indispensable de Juanvi, que no se vos oblide. També de l'alcaldesa de Palma.

Anònim ha dit...

Ja sabia jo que seria mèrit de l'Alcalde, si per tu fora, el big bang i la creació de l´univers seria cosa de Juanvi, vaig a dir-li-ho a Stephen Hawking per a que refassa les seues teoríes sobre l´oritge de l'espai

Anònim ha dit...

Tia, tendries que anar al Psicoanalista... de veres! Fes-t'ho vore...

orengos ha dit...

Perdoneu que vos ho diga, però sou tots uns envejosos i uns impotents.

Anònim ha dit...

Quan a algú se li acaben els arguments, comença amb els instults i les desqualificacions...on està el teu raonament elaborat que ens desmonte el que et diem? Envejosos? nosaltres estem orgullosos de qui som, i del que hem aconseguit de manera justa i objectiva (no ens ha enxufat ningú ni ens cubreix ningú), i no tenim actituds antidemocràtiques que cert personatge si posseix.