4/11/09

ADÉU GENT D'ADOR

Els atacs de l'oposició a Juanvi estan arribant a uns extrems que més que fer por, el que fan es riure. Fins i tot, la seua manca d'imaginació fa que els seus arguments siguen puerils. Fixeu-vos i veureu com els seus atacs sempre coincidixen amb el que està de moda: quan es parlava de construcció, ells eixien amb els PAIs; quan es parlava de cultura, ells parlaven del museu; ara que es parla de corrupció, ells voldrien que hi haguera alguna cosa a l'ajuntament. I sabeu per què? Perquè saben que és l'única manera que tenen de poder entrar a governar. Afortunadament ací les coses es fan ben fetes, amb llum i taquígrafs, i no passarà mai res. Tot açò és el que jo vos dic: que volen aprofitar la coiuntura general per a fer fum. Fum per que nosaltres no vegem una cosa que a cada vegada tenim més clara: que Gent d'Ador ja no existix. Així de clar. I, sinó, vegem:
Si no tenim mal entés, GA la formaven una coalició formada pel PSOE, el Bloc i uns quants, diguem-ne, independents. Qué hi ha hui d'això? Algú ha vist alguna vegada al sr. Joanfra, se suposa que representant del Bloc en algun plenari, a excepció de quan va anar a arreplegar l'acta de regidor, en l'últim del plas? No, no i no. Per què? Molt fàcil, perquè el Bloc no pinta ja res en GA, estan fora i van pel seu compte. I el PSOE? Darrerament, fins i tot Tere, més interessada en Gandia que en Ador, deixa a soles al pobre Joanet, que, si hem de ser sincers, fa el que pot, l'home. Imagineu-vos quina imatge: Joanet, únic representant de GA, contra tot l'equip de govern. Què es pot aconseguir així? Res de res. I es que en GA està passant que ja no existix. S'han desfet, el que passa és que no ho volen dir. Esperaran un temps, no sé, ells sabran el què fan. Aleshores, abans de declarar-ho, peguen les últimes cuades abans de girar el coll i estirar la pota. Això és tot el que fan, fer pols per a que no es fixen amb ells.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

com dius lo de joanfra si no pot anar als plenaris per estar treballant? o acas tu veies a Paco Faus en algun plenari quan era concejal? Es fa amb llum i taquígrafs? acas tu saps com es selecciona el personal de l´ajuntament? perquè collons són sempre gent del PP el que aconsegueix feina i els pobrets de l´oposició ni s´enteren o s´enteren quan ja està el peix venut?

Anònim ha dit...

El que dius és una falta de respete als votants de Gent d'Ador, que et recorde que era quasi el 50% del poble "sense comptar les trampes que vau fer". Fins a la pròxima llegislatura GA estem ahí. Jo no pertany al partir però hem senc part d'ell!!!!

Anònim ha dit...

Aixó de que a Ador està tot ben fet no t'ho creus tu ni dormida. Algun dia quan tirem a Juanvi del govern ho sabrem i eixira merda fins de baix les pedres.

orengos ha dit...

Però, no es doneu compte de que no sabeu més que mirar als demés. Per què no comenceu per mirar-vos primer el melic abans de mirar més enllà i veureu com no és el que pareix?

Anònim ha dit...

I tu perquè no contestes al que se´t pregunta?

Anònim ha dit...

Crec que tú hauríes de fer una mica de autocrítica també perquè per a tu el govern local no s´enganya mai i quan s´enganya li poses unes excusetes...acás eres tú el millor exemple per a fer autocrítica?predica amb l´exemple i després parla perquè gent d´ador si s´enganya ho reconeix en canvi tú...

orengos ha dit...

Quan Gent d'Ador ha fet autocrítica?

Anònim ha dit...

Com deia el meu avi,senyoreta orengos, llavarlí el cap a un ruc "burro" es perdre temps i sabó.

Anònim ha dit...

adeu ORENGOS; tu eres la que deuries desapareixer una bona temporada i deixar treballar a l´equip de GA

orengos ha dit...

Ací tenim corda per a rato, més de la que tu voldries.

Anònim ha dit...

Al teu comentari sembla que el sàpia greu que estiga Joanet sols i que GA desaparega. Crec que se t'ha vist el "Plumero"
Fins i tot tú tens ganes d'un canvi.

Anònim ha dit...

pa la corda que dones...

perquè no fas referència als concejals del PP que falten als plenaris?

Anònim ha dit...

Hola a tots!.
Voldria plantejar una serie de cuestions, i espere contestació per favor:
1- no pot ser que la majoría del consejals del PP de l'ajuntament d'Ador poden anar als plens perque treballen a l'ajuntament o estan en sa casa?.
2- si es que no hi ha res que amagar ¿perqué no es fa una auditoria? aixó son llums i taquigrafs.
3- si tan clares están les coses, ¿com es que tots el estius es beneficien de les subensions del INEM les persones que tenen relació directa o indirecta amb gent de l'ajuntament?.
4- si es que tan transparents sou ¿ com es que ningún dels beneficiats amb les beques de la Diputació son familiars de gent de l'oposició?.
5- com es que de la nit al matí hi ha una persona (Melvi) que te feina en l'ajuntament per a ser com una especie de conserje de les instal.lacions esportives noves cuan aquestes no es poden utilitzar perque no estan ben acabades. ¿per que Melvi i no cualsevol altra persona? (amb tot el respecte per a Melvi).
Si tens respostes raonables que puguen contestar aquestes cuestions m'agradaría escoltarles perque d'altra manera sols cap pensar que la claretar que tan prediqueu es negra i las vostra suposta sinceritat no es mes que hipocresía.

orengos ha dit...

Anem a contesta-te, com no:
1- Qualsevol persona pública, és a dir, que té un càrrec públic, té dret a demanar a l'empresa en la que treballa el seu corresponent permís per anar a fer les tasques corresponents al seu càrrec públic. Aleshores, si els de GA no van, és perquè no volen.
2- Nosaltres no sabem perquè no es fa una auditoria. Però et diguem una cosa: això val molts diners, i no serveix per a res.
3- Això no és veritat. Per a fer eixos treballs no es mira el color de qui es lloga.
4- Des de quan ací al poble uns són de cada partit polític. Per què no pot hi haure gent que passe d'això? Qui és de l'oposició i qui no?
5- A algú s'havia de posar. I tots sabem que Melvi és un bon esportiste i bon treballador. Aleshores és una persona perfectament qualificada per a fer eixe treball.

Anònim ha dit...

Ningú et diu que Melvi no estiga qualificat per aquest treball, però hi ha més gent qualificada i que està aturada, perquè no han tingut tots la mateixa oportunitat d'ocupar el lloc i s'ha posat a ell a dit???
I en quant als treballs d'estiu de l'INEM, si que es posa sempre a la mateixa gent, tots del costat de sa Majestat!!!!!! A ADOR TOTS ELS LLOCS DE TREBALL ESTAN POSATS A DIT, I VALEN UN VOT!!!!!!!

Anònim ha dit...

Quina funció feien dos jovens (que no tant jovens eren) en l´ajuntament este estiu. Javi (fill d´un important concejal) i Ana (família de dretes de tota la vida?). Agafar el telèfon i prou? mireu el lloc que ocupaven, el que hauríen de fer i el que fan!!!!

orengos ha dit...

No serà que teniu enveja perquè ells han treballat i vosaltres no? I per què no han d'estar qualificats per a poder desenvolupar les tasques que els encomanen? Algú haurà de treballar, o no. Però és clar que tots no caben. Ojalà puguérem treballar tots en eixos llocs, però quan no pot ser, no pot ser.

Anònim ha dit...

enveja? si ja estem acostumats, per sort o per desgracia portem el cognom que no toca!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ya ya, quan no pot ser no pot ser... a mi no em fan falta eixes plaçes perquè ja tinc la meua feina ben guanyada en unes dures oposicions, cosa que tú senyora Orengos i ells, dubte molt que puguen perquè sino ja ho hauríen fet, i estaren guanyant prou més diners dels que guanyen i gaudiríen de unes condicions laborals excel.lents. I no digues que les tenen perquè no oses comparar les condicions de un bon funcionari i de un subcontractat de forma rara per un ajuntament.

Però la qüestió és: ¿què casualitat que siga gent seguidora o de família seguidora del govern no?, perquè no s´ha fet un procés de sel.lecció com deu mana entre la gent del poble que podia optar a dites places? si a tu t´hagueren perjudicat senyora Orengos un altre gall cantaria.

Per cert, pots dir a què et dediques? Ministra segur, i amb jornal de aupa...

orengos ha dit...

No em dedique al sector de l'ensenyança com tu, ni he vaig a treballar a la província d'Alacant, però em guanye bé el meu jornal, igual que els que treballen a l'ajuntament. En quant al meu cognom, en tinc dos i estic ben orgullosa.

Anònim ha dit...

Si, ben orgullosa si que eres! M'agradaria saber qui eres, sols per posar-li cara a una persona que no en cau gens be!

Anònim ha dit...

Mai s´ha posat en dubte la validesa o no dels treballadors de l´ajuntament (només dels concejals i l´alcalde), de fet en l´oposició creguem que són trememdament vàlids, però...el que es dubta és la forma en la cual han entrat, quina casualitat que siguen de les bones famílies de dreta de tota la vida no? (vinga va que es sap que vota a qui en el poble que és per tots sabut)

Ara bé m´encantaria vore com de bé et guanyes el teu jornal i en què ja que saps en què me´l guanye jo (si jo també sé llegir les URL i les IP des d´on escriuen en els blogs)

PD: perquè l´alcalde no ha falicitat o ha finançat en part un bon autobús per que els agricultors del poble anaren a manifestar-se a Madrid? I què passa amb el reg per degoteig? Va Orengos mullat una miqueta i no digues " les seues raons l´alcalde tindrà" Això és preocupar-se pel poble?

orengos ha dit...

Què més dóna qui soc? Això no és lo important. L'important és treballar pel poble i fer les coses ben fetes, que és el que fa Juanvi. L'oposició només fa que criticar destructivament perquè és l'únic que sap fer.
Això de les URL i les IP, què són?

Anònim ha dit...

Et planteje unes preguntes sobre el fet que el poble no disposara de un mitjà de transport per a poder anar a manifestar-se a Madrid i sobre el reg per degoteig i no contestes. Això és fer les coses ben fetes? Juanvi també vacontestar a elles de forma somrient i no va fer al respecte, això és fer les coses ben fetes?

De les coses que ha fet Juanvi, algunes les ha fetes bé, però només algunes, la resta...a més les formes sobre com fa les coses Juanvi és el que realment el perd, i les crítiques de l´oposició no sempre són destructives senyora, il.lustren una realitat que tú no vols veure.

Si et tractaren com Juanvi tracta a l´oposició com reaccionaríes? Des de l´oposició es fan propostes que són ignorades una i altra vegada, proposar és fer crítica destructiva?

Repassa el que és una crítica destructiva xiqueta, perquè per a tú i el govern, proposar algo diferent al que diu el govern ja és criticar, el que voleu és llevar la capacitat del poble i de la gent de opinar i vosaltres desprecieu les opinions.

En quant a qui eres, et podria dir unes quantes coses però em callaré perquè no procedix en la meua forma de ser el ferir els sentiments de la gent, unes altres persones sí que els ferixen i això ho sabem certa gent per experiència

A vore si ara contestes punt per punt a lo que et dic i no fas evasives o respons només al que t´interessa

Anònim ha dit...

jo tmb estic ben orgullós dels meus cognoms i mes orgullós dels meus pares, tota la vida treballant sense deure-li ni favors ni vots a DON JUANVICENTE, com mig poble.

Anònim ha dit...

Hay últim anònim, tant de bò fora només mig poble el que li deu favors a Juanvi, prou més de mig poble viu dels favors d´eixa personeta, i damunt van per ahí com si foren alguna cosa, il.lusos enganyats...

Anònim ha dit...

Jo no sóc d'Ador, encara que visc ací i vote ací... i pense igual que tú no li deuré mai un favor a eixe home i molt menys un vot.

orengos ha dit...

Quines tonteries digueu. O siga, que si alguna persona te una necessitat i acudix a l'alcalde per a que li la solucione, ja li deu un favor? Absurde

Anònim ha dit...

No és això, senyora, però hi ha molta gent a la qual l´alcalde li ha fet favors per a que després aquestes persones els tornen en forma de vots, per cert continúes sense contestar al que se et planteja...