2/1/10

MENTIRES

Que Gent d'Ador només fa que dir mentires i manipular la informació ja ho sabem de sobra, però que damunt es burlen de nosaltres, i quan diguem nosaltres, volem dir el poble d'Ador, ja és el colmo. No sé si haureu llegit l'últim escrit que han publicat al seu blog, el que anuncia el ple Extraordinari. Allí en una gràcia que no té ninguna gràcia, diuen que l'Ajuntament no té diners i que ha de demanar un crèdit, bla, bla, bla. Este crèdit es demana per a pagar una serie de despeses extraordinàries i gastos de personal que per diferents motius s'ha de fer front. Només faltava que la gent treballara i no cobrara. Però açò als de l'oposició els té igual. Ells l'únic que volen és fer mal allà on poden per vore si poden rascar algun vot. El poder és l'únic que els interessa. Lo demés els dóna igual.
També se'n van passar quatre pobles en l'escrit que feren sobre la manifestació de llauradors a Madrid. Quina poca vergonya que tenen. Però ells que s'han pensat, que quan un va a demanar-li algun favor a Juanvi, este té una vareta màgica que de seguida hoconcedix? Ells hagueren volgut que quan van anar a demanar-li diners per a pagar un autobús, Juanvi haguera tirat mà a la butxaca, allí en la plaça, i haguera tret mil euros. Home, siguem més seriosos i deixem-nos de tonteries, que les coses no es fan aixina.

A banda de tot açò, volem aprofitar i desitjar-vos a tots que tingueu un feliç any 2010.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Anem a vore, respecte a l´autobús de Madrid, la qüestió no és fletar el vehicle o no ,senyora, el que es critica és que Juanvi diguera que SÍ que posava l´autobús i després no el posara (això es diu mentir, tant que t´agrada usar eixa paraula com a títol del que escrius). Repassa els escrits de Gent d´Ador, una cosa és el que allí es diu i l'altra el que tu vulgueres que es diguera.Si ell havera dit que no el podia posar per falta de diners, haguea sigut sincer, raó que és més que comprensible amb tanta crisi. I si hi ha crisi, a sant de què eixes plantes de regal. Preferixc que es gaste els diners en l´autobús que no en les plantes, que sincerament li hauran ixit més cares (si les ha pagades ell clar)

I el que es critica respecte al crèdit és que Juanvi demana crèdits així com així, i el que importa no són les raons sinò el fet que el crèdit el pagarem nosaltres (tú inclosa o acàs tens exempció d'impostos com l´aristocràcia del segle XVIII). La crítica està no en demanar el crèdit, sino com es demana ( a tota pressa en un plenari extraordinari sense que es puga debatre com deu mana)i el més important, que ell demana sense mirar qui ha de pagar clar com ell no ho pagarà. Ell no pot juar amb els diners de la gent així com així perquè no són d´ell.

Després, contribució enorme!!!! No va dir ell en el seu mítin de 2007 que la contribució no pujava (m´enrecorde molt bé), això no és mentir?

Anònim ha dit...

Orengos, el vec algo nervioseta, que pasa que s´acosten les eleccions i pareix que la cosa va a cambiar?

orengos ha dit...

Ja, ja. D'il·lusió també es viu.

Anònim ha dit...

M´encanten els teus arguments de resposta senyora, quina força, quin raonament ,quines proves... la gent et planteja coses i tu no les contestes, i la teua opinió?com contradius al que està exposat?

Anònim ha dit...

m´agradaria saber qui escriu els articles d´aquest blog!!!! mala diferència hi ha d´aquests als del blog "de la murtera a navesa", allò és informació i açó una manera de passar el temps. Orengos, retirat.

orengos ha dit...

Ah!, si ho sapieres...

Anònim ha dit...

Si sapiera, que??????

Anònim ha dit...

Vista la trayectoria de este señor, estoy totalmente convencida que pertenece a la "Generación NiNi": ni tiene educación, ni es una persona democrática, ni tiene claro que está al servicio de los ciudadanos, ni respeta a la oposición, ni se ha enterado que, no solo la oposición democráticamente elegida tiene derecho a la información, si no que la tiene cualquier persona.
Quizás tendría que inscribirse en el programa "Generación Ni-Ni" que se emite los lunes por la noche en la 4. Es posible que aprendiera que todas las personas tienen derecho a que se les atienda con corrección y que la autoridad que ostenta le obliga aun más a él.

orengos ha dit...

Parles per tu, o t'ho ha dit algú? Vols dir que has anat a l'ajuntament i l'alcalde no t'ha rebut? O no ha rebut a algú, siga del partit que siga? Vinga va.
A demés, el programa eixe de generación ni-ni el fan en la Sexta i no en Cuatro.

Anònim ha dit...

aço cada vegada està mes mort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Orengos, ja no dones joc, qui va a desapareixer,TU o Gent d´Ador???

Anònim ha dit...

Eixa mentida que tu dius que gent d'Ador diu, apareix en la premsa,per a més informació en el Levante del dia 17 de febrer wapa.Poc a poc les coses se saben. Altra cosa és que pertenesques a una secta , tingues el servell llavat i no vulgues vore-la.