31/8/09

CRÍTIQUES NEGATIVES

La falta d'arguments de l'oposició està portant-los a regirar en el passat perquè hui ja no tenen res en què fonamentar les seues crítiques destructives, com molt bé diu Juanvi. Perquè les crítiques que fan són totes destructives. Sempre estan atacant per ací i per allà sense aportar mai res vàlid ni positiu.
Nosaltres estem completament d'acord amb l'alcalde quan diu que qui no fa res, no s'enganyarà mai. Per això ells, que no fan res de res, no es poden enganyar. O algú ha vist alguna vegada alguna acció positiva de l'oposició? Poseu a treballar la vostra memòria i voreu com mai han fet res de bo. A no ser que siga criticar negativament la llavor de l'Ajuntament. Esperem que facen autocrítica i que canvien d'estratègia, perquè sinó, o tenen ben mal.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca els que fan les coses ben fetes, el poliesportiu 2 o 3 anys acabat, el poligon industrial en ple funcionament, les faroles que van fins monte corona amb mogollo de llum, la piscina cuberta desde ahir en ple funcionament,nova Ador ple de xalets, etc.... Visca la banda de l´empastre.

Anònim ha dit...

Supose que l'oposició no haura fet res mai perquè no els hauran deixat... Al senyor Juanvi li xorra l'arrogància, es pensa que l'opinió de l'oposició no serveix per a res i està molt equivocat, 10caps pensen més que 1/2, "que és el que té ell", i 10 caps s'equivocarien menys!!! Sou tots un tall de prepotents i arrogants!!

orengos ha dit...

Se n'adoneu de que l'únic que sabeu fer és insultar? Igual que els de l'oposició.
Haurem de pensar que tots sou iguals? No voldríem, però...

Anònim ha dit...

Orengos, que criticar per a tu es insultar? a vale es que ya no t´arriba per a mes, perdó.

Anònim ha dit...

Ningu t'insulta, guapa! El que passa és que et dol sentir la veritat. Les empastrades són de xavo i encara voleu donar llàstima amb frases com "qui no fa res no s'equivoca"... Que no! que vosaltres s'equivoqueu amb tot!

Anònim ha dit...

Totes les propostes que fa l´oposició són una crítica destructiva?, eixa és la intolerància dels supporters de l´alcalde, "o estas amb mi o contra mi", les mocions que fa Gent d´Ador i que Juanvi denega constantment sense llegir són crítica destructiva? Com collons van a fer algo si l´alcalde no els deixa? Demanen que abaixa la contribució, que proporcione el menjar a casa als majors, tornar a la mancomunitat, millorar el poliesportiu...però com Juanvi no els deixa...passat pels plenaris senyoreta Orengos, per a que vegues si l´oposició fa o no fa...

Per cert, tu estaríes d´acord amb Juanvi tot i si et diguera que una taronja es roja, amb pepites per fora i se li diu fresa...

Anònim ha dit...

La mentalitat d'alguns dels dirigents del PP local segueix en la línia d'altres èpoques feliçment superades, per alguns, és clar.
Tenen 10 manaments que compleixen a “rajatabla”; a saber:
1er. manament. Qui realment s'estima el poble d'Ador i vol el seu bé, el seu progrés, etc, etc, és el PP i els seus votants.
2on. manament. Els altres, encara que representen un nombrós nombre de persones, també d'Ador, no són de fiar, per tant, els entrebancarem en tot el que puguem.
3er. manament. Col•laboració, ajuda, participació... què home! No diu el 2on manament que no són de fiar? Res de res.
4rt. manament. Dels diners que s’hi recapten, digues-li via impostos, digues-li subvencions, encara que públics - sabran el significat de la paraula públics?- Ni una referència, ni un apunt. Al preguntador, mentires amb ell!
5è manament. Deixarem que facen preguntes, de quan en quan, per dissimular i, després contestarem, o no.
6è manament. Secretisme total en tot allò que siga contractar a la gent. I als sospitosos, ni un cèntim.
7è manament. Vigilem i estiguem alerta de tot aquell que no simpatitza amb el PP. Quan caiga en les nostre mans, i tard o d’hora necessitarà alguna cosa, sabrà el que és viure la passió.
8è manament. No és fieu de les bones intencions. Com diu el 1er manament, no pot ser bo qui no és votant del PP.
9è manament. Una vegada a l’any, per festes, direm que tots som d’Ador i que anem a oblidar-ho tot i a passar-ho bé. Però que no s’acostumen a lo bo, perquè durarà poc.
10è manament. De cara a la galeria, tot el que faça falta.

Anònim ha dit...

Que et pareix Orengos? Te'n cauen per tots els costats, eh? Jajajajjaja!!!!! Obri els ulls!

orengos ha dit...

Qui diu que l'oposició no te veu? Per a què estan els plens tots els mesos en l'ajuntament? El que passa és que ni ells mateixa van, si dóna llàstima de vore que només va un regidor o dos, no com els del PP que sempre van tots. Si ells mateix no es creuen el que diuen. Vinga va, ens digueu que estem cegos i vosaltres encara esteu més.
Al graciós dels manaments, m'agradaria convidar-lo a que en fera uns per als de l'oposició, a veure si té tanta gràcia.

Anònim ha dit...

Orengos, encara teniu la cara de dir que no van als plenaris perque no volen? no serà que no van perque els plenaris es fan a hores de treball i aixó imposibilita l'asistencia? si l'oposició cobrara com cobra el alcalde per dedicarse a pasetjar perque vas a l'ajuntament i mai està segurament si que anirien.
De tota forma el fet de que els plenaris es facen a les 11 del matí no es més que una estratégia del senyor alcalde per a que no li diguen les coses mal fetes que esta fent com ara un polidesportiu inagurat al 2007 per cert sense estar acabat i que a dia de hui encara no se sap cuan es podra utilizar a ple rendiment, una piscina cuberta que si en estiu molt be pero que al hivern estarem com sardinetes en una llauna, ....

Anònim ha dit...

Com collons vols que vaja l´oposició als plenaris si es fan en horari de faena?Si tu una volta vas dir que no podíes anar als plenaris tot i que vullgueres, i sobre lo de la veu, una cosa és que tinguen veu però una altra molt més seriosa és que el govern es digne a escoltar-la cosa que no fa

Anònim ha dit...

Despres d'aquesta última contestació teua Orengos, ja no sé si pensar que esteu cegos o és que sou roïns.

Anònim ha dit...

A vorer, Orenga, qué t'ha paregut lo de Conejero? I volen donar classes de moral. ¡Ja!

Anònim ha dit...

Que bo....feia temps que no em passejaba per ací. Unes aclaracions:

1.-Els del PP van al plenari per collons (o com Paco Faus, al carrer)

1.-El ple ordinari el fan (o posaré amb majúscules) UNA VEGADA CADA 3 MESOS, i perque els obliga la llei.

2.-Als plens extraordinaris NO HI HA PRECS I PREGUNTES.

3.-Sempre sòl ser l'últim dimecres de cada 3 mesos a les 11:30 del mati.

4.-No es fa ban abans del ple per avisar el poble. (Si vas al ple estàs contra ell)

5.-Els únics que van al ple, a part dels components de la taula, és algú declaradament de l'oposició o algun constructor que van a aprovar-li el PAI

4.-Els del PP van al plenari per collons (o com Paco Faus, al carrer) És un condicionant per anar a la seua llista.

Anònim ha dit...

mare meua! que bons els comentaris!!! la llàstima és que només es queda en comentaris.... esta gentola la tenim i la tindrem per desgràcia!!!