9/3/09

LA QÜESTIÓ ÉS CRITICAR

Esbalaïda m'he quedat després de llegir el darrer escrit d'eixos de la Murtera. Com és pot ser tan negatius i tan radicals? I eixos miren pel poble? És a dir: que tenim al nostre honorable alcalde perfectament situat en les institucions per a així poder aconseguir més diners per a fer coses útils a Ador, i ara van estos i els pareix malament. Quin poc trellat que tenen. Per conter d'alegrar-se que Juanvi tinga un càrrec de tanta responsabilitat, el que fan és criticar-ho. En vorem de més grosses? Si voleu que vos diga la veritat: jo pense que tot el que tenen és enveja.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola a tots!
No es critica el fet de que estiga en institucions sino que no atenga les seues responasabilitats com alcalde d'aqueste municipi, perque vajes cuan vajes mai està i mai atén al públic, bueno al homes de cartera i traje si pero als seus subdits mai a no ser que tinguen la sang blava.
Ja ho diu el dit "quien mucho abarca poco aprieta".

Anònim ha dit...

A vore, a vore... el càrreg és per a otorgar les ajudes als agricultors, i tu dius que es bó que tinga un càrreg tant important per a ajudar a Ador, en que? Si aneu a fer desapareixer l'agricultura en aquest poble, aneu a urbanitzar per tot arreu... i la taronja? Ahhh, que segons tu la taronja no deixa i per això hi ha que eliminar-la. "PA PER A HUI I FAM PER A DEMÀ"

Anònim ha dit...

A vore senyora Orengos:

-vosaltres sempre roda i volta en lo mateix, justifiqueu lo injustificable, vosaltres si a Juanvi el condemnaren per corrupció (no vos extranye que l´esguite el escàndol del PP) dirieu que el condemnen per tindre un alt càrreg, i no per botar-se la llei a la torera, o per passar-se les normes democràtiques per..., no enteneu que eixe article demostra la possible corrupció del nostre Alcalde, no veieu que reparteixen els fons europeus com volen, per al que volen, en lloc de comptar en tots els representants de la societat?
I com collons amb tants diners que segons tu senyora, Juanvi acosegueix per al poble ens puja tant la contribució?on està eixe discurs que deia Juanvi en 2007 de que la contribució no puja ni pujarà?

Amb tanta pasta que aconsegueix hauríem de tindreu tot de bades i no pagar el que paguem perquè si no...on van eixos diners que té ells entre les mans?

Anònim ha dit...

Algú hem pot explicar perquè la famosa "finca del PP" (la del costat del pub tomy´s)té tants cartells de SE VENDE? però eixos pisos no estaven ja comprats abans de construir-se com així es deia per el poble i que com així es va confirmar? Són pissos de protecció oficial i no es va fer una subasta pública per accedir a ells com s´ha de fer...i ara els ha eixit el tir per la culata a la gent que volia fer negoci, si no pregunteu-li-ho a alguns colaboradors de l´ajuntament que volíen fer negoci i els ha eixit el tir per la culata (o no senyor ex-concejal?)