10/4/09

ELS DINERS NO CAUEN DEL CEL

A cada vegada, les contradiccions de l'oposició són més evidents. Ells es pensen que les coses es fan amb una vareta màgica que la meneges i ella fa aparéixer qualsevol cosa. Però tots sabem que les coses no es fan aixina, sinó que per fer alguna cosa es necessita molt de treball i molts diners, i estos tampoc ixen de dins d'un barret. Aleshores, per tindre tot el que tenim, els nostres governants s'han hagut de calfar bona cosa el cap per a poder-ho aconseguir. És clar que portar la planta eixa de transferència de fem no era la millor idea, i per això s'ha retirat, però ningú no negarà que haguera reportat molts diners al poble, com ho va fer l'antiga planta de fem, que ben mirat, a Ador poc li afectava la pudor i el trànsit de camions, tot al contrari: bon grapat d'euros entraven a les arques municipals.
Tot açò ho venim a dir perquè ells també han gaudit de valent en les paelles, i en la porra, i en les magnífiques setmanes culturals, i fins i tot en el darrer encontre que férem amb les ames de casa de Villalonga, que per cert s'ha d'establir com una cosa obligatòria per a tots els anys de lo bé que ho passàrem.
Així és que, si ells són més sabuts, que diguen de quina manera Ador pot arreplegar més diners per a fer més coses.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ATENCIÓ VEINS DE PALMA, ALFAUIR I ROTOVA... ALS PEPEROS D'ADOR ELS IMPORTEU UNA MERDA! SI S'HEU TRAGAT LA PUDOR DURANT TANTS ANYS PUES S'AGUANTEU QUE ACÍ L'IMPORTANT ÉS LA PASTA PER A FER UN TALL D'EMPASTRADES I MANTINDRE CEGA A LA GENT QUE LI VOTA AL SENYOR JOANVI "L'AMO D'ADOR".

orengos ha dit...

Ja, ja, ja. Mal està que eixos veïns lligen el que has escrit. No saps dir el mateix sense insultar?

Anònim ha dit...

Torna-ho a llegir que jo no he insultat a ningú, guapa! Insultar és el que fas tu, que ara et mofes de que no ho llegiran...

Anònim ha dit...

M’agradaría no tindre que fer aquest comentari, pero la veritat es que el que està passant amb Silvia Bataller S'ho mereix.
No entenc com un dirigent polític pot tindre la poca sensibilitat per a deixar que una conciudadana faja vaga de fam per tal de que l’antenguen.
Açó habera passat si l’implicat fora una persona proxima al entorn del senyor Alcalde? (M’agradaría que hem contestareu si no es molta moléstia).
En aquest blog m'agradaría recordar-li al gran senyor que esta en el lloc d'alcalde ens agrade o no pero que dins les seues funcions te l'obligació d'escoltar al seus conciudadans, i no vigau en l'escusa de que treballa molt i te molts carrecs etc, perqué la veritat hem sembla que en 4 anys ha tingut temps suficient per a poder atendre a Silvia.
El fet de que ahir día 6 de maig no atenguera el teléfon de periodistes ni de altres persones dona molt que pensar, perque si realment tot està correcte i no hi ha cap problema crec que deuría eixir a la palestra i exposar la seua versió i si es que hi han irregularitats te que donar explicacions de perqué un altre ciudada a pogut presuntament apropiarse de un terreny públic municipal.
Se que no vos agradarà pero SILVIA ESTEM AMB TU I GRÀCIES PER FER QUE ELS TEUS VEINS TINGAM CONEIXEMENT D'UN PROBLEMA QUE ESTABA AMAGAT I ENS IMPLICA A TOTS.

orengos ha dit...

No sé si t'hauràs assabentat, però Juanvi a atés a Silvia este matí a primera hora. Més t'haguera calgut estalviar-te el comentari.