8/2/09

SENSE TRELLAT

En la Murtera continuen desbarrant, com sempre. Acusen a l'ajuntament que no portarà les al.legacions a València, que donarà la faena als seus amics, que no es gasten bé els diners... Tot un cúmul de desgavells que no tenen trellat ni forrellat.
Pel que es veu ells no han llegit bé les al.legacions, perquè l'únic que pretenen és interrompre el desenvolupament del poble. Ja ho diguérem l'altra vegada, no creguem que ara siga hora de fer tot això, i a demés és massa per a un poble tan menut com este, però no deguem oblidar que el poble deu créixer, ara bé, a poc a poc i d'una forma sostenible. No deguem tornar-nos bojos construint a dret i a tort.
En quant als projectes seleccionats per l'ajuntament per realitzar-los d'acord al Plan Zapatero, si això és el que més falta fa al poble, benvingut siga. També és de deveres que per exemple, asfaltar la pujada a l'ermita no donarà molta faena a la gent del poble, però si fa falta es fa i punt.
I per acabar, que sàpien els de la Murtera que en eixe ple Gent d'Ador va votar a favor de la realització dels projectes proposats per l'ajuntament.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Gent d´Ador ha votat a favor jo em borre i em tire per una finestra (no molt alta eh). Com es pot votar a favor d´un puxerazo aixina de clar? serà que ells també es beneficien? pensaremus

Anònim ha dit...

Hola a tots!
Parlem clar!, cuan les coses estàn ben fetes no tenim cap problema en dir que si ho estan, pero el que realment passa es que el senyor alcalde NO FA NI UNA COSA BE!, tenim un polideportiu a vora de una montanya amb risc de despreniment, un polideportiu que es comenta que ha costat 600.000 € i que ha estat inagurat al 2007 cuan encara no está acabat.
Tenim una casa del joves totalment natural ja que el moho corre al llarg de les parets, !BEN PENSAT Juanvi ensenyar als xiquets botanica!!!, tenim també un museu, que sols sobri 2 hores al día de dilluns a divendres, i es mes tenim una biblioteca que sutiliza també com a sala de cinema sala de jocs, sala d'informàtica etc.
Amb coses aixi no crec que hi haja cap argument a favor de la bona gestió que te el senyor Juanvi. Grácies.

Anònim ha dit...

Benvolguts Juanvistes....
Ara resulta que el que més fa falta al poble és asfaltar la pujada a l'ermita i fer obres a la casa dels joves.... En quin poble viviu??? O es que no teniu opinió pròpia???

orengos ha dit...

Que què et pensaves? Eixos enganyen al sol de migdia.
Com que Juanvi no fa ni una cosa bé? Això ho diràs tu, només has de mirar el poble com estàs i veuràs coses ben fetes a gavelles.
A veure, digues tu coses més importants que es deuen fer, sabut.