19/7/08

LA MURTERA FA PUDOR

En la Murtera fa pudor, i es pensen que per això tot el poble està contaminat. I es que els pobres només tenen ulls per vore el què els interessa, les coses negatives, passant per alt totes aquelles coses que s'han fet en el poble i que estan millorant la nostra qualitat de vida.
Quina afirmació més arriscada que fan, dient que Juanvi no té tota la culpa de lo que passa en el poble. Els pobres estan flaquejant, ¿però no deien que ell és el culpable de lo malament que va el poble? Aleshores, ¿a quin sant ara esta afirmació? Poc a poc van quedant-se sense arguments i van donant-se compte de que, al cap i a la fi les coses no estan tant malament i que en este poble beneït, les coses funcionen molt bé.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Estos de la murtera han perdut el nord, que gent per favor, pareixen madrileños redeu, sempre queixantse de tot. Un consell: l´ajuntament te un servei de psicologia per a la gent que ho necessite. Ah i es de bades, que sabem que mireu molt la pela oiga.

Anònim ha dit...

Gent d´ador ja sabem que no hi ha ningu perfecte, excepte vosaltres clar. Jo vos llance un repte: juanvi ho fa tot mal? podrieu reconeixer seriosament alguna coseta que haguera fet be, encara que fora engañantse? va, no penseu tant q esta tot a la vista.

Anònim ha dit...

La pudor la faran els gossos d´alguns d´estos que amollen la merda en mig del carrer i no es dignen a arreplegarla. Pero clar, com es biodegradable per a que, veritat? aixina s´ajuda al medi ambient, que aixo queda molt progre.

Anònim ha dit...

Que risa llegir el blog del amics de la murtera, quina imaginacio. Ja mels vec en eixes reunions secretes que fan tan gracioses, en una bona botella de vi don simon per davant, i a vore qui diu l´animalada més gran. Segur q donden premis i tot per a la ment més calenturienta. Per favor seguiu en la mateixa linia editorial, per favorrrrrrrrr

Anònim ha dit...

Amunt Orengos, ni ha molta gent que el seguix i el llegix. A pesar de que les critiques son moltes la teua labor la valorem molta gent. Ja esta be de sempre rebre galtades i no contestar. A vore estos que savien pensat. ja sabem que juanvi no es perfecte, pero tenim que reconeixer que el poble ha avançat molt. Qui vullga vore el futur de color negre alla ell. I ya ho ha dit ZP: talante y optimismo. Pues que li facen mes cas al seu lider no? Es que son uns crispaors (com diria ZP jejejeje) Va GENT D ADOR, la mirada positiva PER FAVOR...rima i tot

Anònim ha dit...

Valentin ha dimitit. Sense ser Rappel o la bruixa Lola es algo que ja sabiem desde el dia que es va posar al front de gent de ador. I no per que no valga. Segur que ho havera fet molt be, pero crec que no va guañar perque la llista era molt dolenta. Sí, molt de titolet del CCC, molta carrera, pero tots mos coneguem i la gent no es tonta. Si haguera portat una altra llista haguera tingut mes opcions. A vore ara a qui posen al front del peloto de fusilament.

Anònim ha dit...

I ha un refrany que diu "una poma podrida podrix tot el cabàs"en aquest cas nos es una però tampoc son moltes mes... no saben el que diuen, no poden amagar les males intencions que tenen per al poble d'Ador "per la boca mor el peix" això es el que es passarà als denominats Algepsers o Gent no sé d'on que per ahí van tocant-se. "El que a bon abre s'arrima, bona ombra l'alberga "... Ador te un bon abre anomenat Joanvi, per a aquells que es neguen, Alcalde d'Ador. Ara diuen que Ador fa pudor "ulls que no veuen, caguerà que xafen" no m'estranyaria res que com sempre van en els ulls tancats, no saben reconéixer les coses ben fetes sense mirar qui les ha fet, una caguerà que han xafat i ara la pudor se la senten ells.

"Només una lectura atenta, i una reflexió profunda, responsable i independent ens pot donar les claus per a millorar el futur d'este poble que de moment està massa podrit" (segons diuen els Algepsers).
Quant antes llevem del cabàs a les poques pomes podrides, millor encara estarem a Ador.
Quan el diable no té què fer, amb la cua mata mosques. Obres són amors, que no bones raons. Els comptes clars i el xocolate espés. I per sert... La roba bruta... o les sabates s'han de llavar a casa.

Anònim ha dit...

per favor, ja esta be de tirarse els trastos els uns als altres!, no cregueu que esteu ridiculitzant una cosa que es tan important com es la politica, una cosa que deu de servir per a millorar el benestar de la gent d'aquesta població.
La paraula respecte no esta al diccionari perque si, te un sentit de ser. I senc llevarli l'idea al refraner pero "no feu las demés el que no vos agradaria que vos feren".
Feu que molta gent com jo senquen repugnancia, amb tots els respectes, per la situació que esta vivint aquest poble i per els seus representants.
Si Valentín s'hen ha anat es cosa seua, i es te que respectar al igual que cuant representans del pp s'ha deixat avegades el seu lloc representatiu.
JA ESTA BE, LA POLITICA SERVIX PER A UNICA COSA , PERA INTENTAR FER EL MILLOR PER ALS TEUS VEINS I NO PER A L'INSULT I L'INTOLERANCIA.