1/7/08

EL GRAND PRIX

Esgotador, ha sigut esgotador, però què bé que ens ho hem passat. Llàstima que hi havien que consideraven que això era una pèrdua de temps, ells s'ho han perdut. Però tranquils que quan ens vegen en la tele els caurà la cara de enveja. I el resultat, millor no ho dic, ja ho veureu en la tele.
Lo important és que ens ho hem passat de meravella, ara això si, ens hem cansat més que un burro, només hi havia que vore a tots dormint en l'autobús cara a casa. Pobres dels que han empalmat amb la faena. Però ha valgut la pena.
Enhorabona a tot Ador pel paper que ha fet.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Avisa de quan ho retransmiteixen que hi ha gent que no ho sap

Anònim ha dit...

enhorabona a tots el participants! està genial portar el nom d´Ador on més lluny millor i si és d´aquesta forma divertida millor encara. Ja sabem la paliza del viatje i per això l´enhorabona a tots, joves i grans, amb una ideologia o altra.

Anònim ha dit...

Molts hagueren vollgut anar, però ben pocs han pogut fer-ho. Ador i Albaida són els unics pobles escollits de la Comunitat Valenciana. Perquè serà això? Serà que algú ha lluitat molt per a aconseguir-ho? Serà el mateix que aconsegueix per al poble un centre de salud, un museu, renovació continua de llibres a la biblioteca, poliesportiu nou, asfaltat de camins, claveguerams nous, plaça nova, esglesia restaurada, casa de la música, escoleta d´estiu? que persona tan vàlida!! que el pròxim siga la meitat de bo que ell per favor

Anònim ha dit...

Conill per on pares? ja no fas cap comentari? el va picar l´últim que el vaig dir? però si el vaig donar les gràcies i tot!! va vinga animat que fas buit. T´envie un beset perquè sé que ho llegiràs

Anònim ha dit...

hem disfrutat en el grand prix,i si tot va be tornarem per disputar la gran final.
ador amb 33 punts va guanyar ahir a abanilla,sols han superat dos pobles esta puntuacio en 12 anys de grand prix.
l'any passat els finalistes obteniren 31 i 32 punts,Ador els ha superat.El poble de Ador ha deixat el pabello molt alt.

Anònim ha dit...

Som de ADOR som els MILLORS..!!!

Yo he segut un participant del grand prix representant al meu poble a mort,i ya eu vist el resultat...VISCA ADOR Y TOTS ELS PARTICIPANTS..i al public k ha esta apoyanmos durant la grabacio!!

Els que no an vengut en realitat s'ho an perdut tot...sarrepentiran per sempre!!



Amunt ADOR!!

orengos ha dit...

Si déu vol tornarem a la final i la guanyarem, i els passejarem el nom d'Ador per tot arreu, encare que els moleste a uns quans. Com diu l'últim comentariste: Amunt Ador!

Anònim ha dit...

La veritat que estic morta però m'ho vaig passar moooolt be. He de reconèixer que tenia una mica de preocupació per com aniria el programa i més quan vam arribar i vam vore "als blaus" que pareixien bous... però amb molt d'esforç i una afició genial els vam doblegar. No vaig anar per ser de un partit o de un altre, vaig anar pel meu poble i crec que tant jo com els meus companys i l'afició vam demostrar el que ens importa. Em vaig quedar en les ganes d'escoltar el ban del municipal participant a l'endemà, jejejejej!

Que tremole el poble que vaja a la final, que els d'Ador anem a per vosaltres (i no puc esperar per a vore el programa, serà una festaaaaa!)

SOM D'ADOR, SOM D'ADOR, SOM D'ADOR, ......

Anònim ha dit...

Espere que els nostres progres no veguen el programa el dia de la seua emissio. Pero hem pense que molt de criticar pero el dia del programa estaran ahi bocadillo en ma mirant lo be que ho han fet els nostres volguts veins. No sabem fer les coses d´altra manera, soles sabem fer-les be....i per aixó ens vol i ens vota la gent.

Anònim ha dit...

Deixeu-se de fer "que si els d'un costat açò, que si els de l'altre allò", no oblideu que tots sóm veïns d'Ador i si hi ha gent que remugava del programa i ara ha canviat d'opinió, està be. Eixe dia qui vaja amb l'entrepà i vullga vore-ho al frontó, benvingut serà!! No feu d'açò també una altra "batalla" perfa, ja sé que el fet d'anar al programa ha sigut molt critica, però deixeu-ho còrrer i que ens serveixca d'unió i no de des-unió, feu-ho pels que sóm neutrals i només estimem el nostre poble i no ens importa el "color polític".

Gràcies

Anònim ha dit...

si estaran en el entrepa en la ma si posen una pantalla gegant per a voreu perque com a veins del poble que son també tenen dret a la samorra i el vi gratis o es que es te de presentar el carnet pepero pa poder aprofitarse daquestes bentages.

orengos ha dit...

Està clar que tots som veïns del poble i què com a tals ens hem de comportar. Però no hem sigut nosaltres els que hem obert este debat, sinó ells. Aleshores són ells els que deuen acceptar les regles del joc i adaptar-se. Nosaltres no discriminem a ningú, i no es necessita tindre ningun carnet del PP ni de cap partit per a participar en els actes dels pobles. Qui no vullga estar que no estiga, però que sàpiga que ho farà per voluntat pròpia i no perquè es discrimina a ningú.

Anònim ha dit...

les regles del joc teu quines son ? Asi, la llei del embut, lo ample pa mi lo astret pa tu.
EL REFRANER.

Anònim ha dit...

Estic molt contenta que el poble d' Ador avatja participat en el grand prix, es un programa que el vegem tots els estius amb la familia. Tinc moltes ganes de vorel en companyia de tot el poble.
(y no soc del pp)

orengos ha dit...

Refraner: Ulls que no veuen...

No hi ha que tindre carnet de res per alegrar-se del bé del poble.

Anònim ha dit...

Orengos tu dius que ojos que no ven corazón que no siente pero jo aixó el dic que " no hay mal que cien años dure" i que "de torres mafs altas han caido". Te lo digo en castellano pa' que me entiendas.

el REFRANER.

orengos ha dit...

També es diu que d'ací a cent anys, tots calbs; i quan més alt, més gran serà el bac.

Anònim ha dit...

I també és diu que "a palabras necias oídos sordos"

Anònim ha dit...

orengos gracies per donar-me la raó, per fi esteu descobrint la raó, "mas vale tarde que nunca", ANIM QUE PODEU.
El REFRANER.

Anònim ha dit...

que ganes de manar que teniu, se us nota massa xè!! pot ser que a les properes elecciones guañe el bloc de formigò, pero asi va un atre refranet, que a vosatros, els mes cultes del poble, vos agraden molt: ...pues que nos quiten lo bailao!! els del pp hem disfrutat molt estos anys vore avançar al poble, pese a quien pese, caiga quien caiga. FETS front a parauletes. La ràbia la teniu agarrada i no la solteu perque quan eixiu a passejar pel poble, un poble de 1500 habitants no es podeu creure tot el que vegueu. Pos és veritat!! i la veritat us farà lliures...amén

Anònim ha dit...

Records per a conill, que tots sabem qui és, que no escriu però que si que ens llegeix. Torna amb nosaltres conill...aunque sea por navidad

orengos ha dit...

-I qui a bon arbre s'arrima, bona hombra té; i també: tota pedra fa marge.

-Deixeu-los estar que encara estan un poc ressentits per la derrota electoral. De totes formes està bé que la gent expresse les seues idees i expose les seues opinions amb educació.

Anònim ha dit...

Aquest alcalde es una persona que mira molt per el nostre poble i per els seus veins mira tant que per aixó s'ha deixat a gent del poble que volia anar al gran prix i a clavat en el autobus a PERSONES DEL REAL. Es que ara el Real de Gandía pertany al terme d'Ador? Tan poderos es aquest poble que hem anexionat el Real?. A no es que la consorte del alcalde es realera i te de quedar be. PERO AIXO NO HO DIGUEU A NINGU. QUE LO QUE FA L'ALCALDE DE ESTE POBLE BEN FET ESTA.

Anònim ha dit...

Orengos y Orengues aneu preparantse per al dia 23 k la final ja esta ai...per no dir k esta ai baix del didu esperant-nos els 36.000 euros!!ja tenim totes les energies nesesaries per a enfretarnos al poble k siga!!que el nom de ADOR anem a fer-lo anomenar per totes la regions espanyoles!! Viva ADOR i Amunt ADOR

_ SOM DE ADOR I SOM ELS MILLORS..!!




Sumbonand.com

orengos ha dit...

Per què et sap tan de mal que puguen vindre unes persones del Real a recolzar-nos? Que de fet no es portaren com si foren del poble o què?

Amunt Ador, amunt.

Anònim ha dit...

LA qüestió no és eixa, és: orengo no et senta mal que hagueren de portar a gent del Real, no dius que tant de suport té Juanvi en el poble?i perquè portà a gent de fora?si tant de suport té li hauria d´haver sobrat amb gent del poble no?

Anònim ha dit...

clar que hem sap greu que vajen gent d'un altra localitat, cuan gent d'aquest poble es va quedar amb les ganes d'anar perque vareu donar la seua plaça a la gent que no es veina d'aquest poble.
QUINA POCA VERGOÑA. Arribeu fins lestrem de negar l'existencia de veins d'aquesta població que vosaltres digueu que voleu tant.
M'HEM SEMBLA REPUGNANT I UNA FALTA DE RESPECTE , a tots els veins d'aquest poble siguen votans o no del pp.
una pregunta si per conter de estar gobernant Juanvi estiguera gobernant un altre vos hauria agradat que fera aquestes coses?.
I que conste que a mi la politica m'hem dona igual l'unic que m'importa es el benestar de les persones i amb aquestes actituts no dupteu que heu pogut ferir els sentiments d'algunes persones.
UN APOLITIC.