24/7/08

¡¡¡CAMPIONS!!!

!!!CAMPIONS, CAMPIONS, OÉ, OÉ, OÉ¡¡¡
Ador ha sigut el guanyador de la present edició del Grand Prix. Som els millors. I lo bé que ens ho hem passat? Va costar però demostràrem que som els millors, encara que l'equip de "Cai" que teniem en front no va ser tot lo esportista que deuria. Tot el poble d'Ador deu estar content i orgullós per haver guanyat el programa, encara que sempre hi ha qui li senta mal. Ho sentim per ells, però que s'aguanten.
També ens agradaria donar les gràcies a tots els que van fer possible el programa perquè és portaren molt bé amb nosaltres, als equips rivals i a tots els que ens han recolzat.
Ah! i perdó si vos hem despertat esta matinada, a les 5,30! però es que veniem molt contents.
Enhorabona Ador!!!

2 comentaris:

ÀGUILA ha dit...

Ara m'adone que som privilegiats, d'entre tots els pobles que han volgut anar al Gran Prix hem anat nosaltres, ¿serà per que tenim un alcalde amb poder, emprenedor? Sempre està damunt de les coses bones per a Ador, si bones... per que anar al Gran Prix sempre a segut una bona decisió i mai anar a fer el ridícul. Fer el ridícul l'han fet els destrellatats de la plataforma Gent d'Ador intentant boicotejar en tot moment el que no s'anara a concursar.
Primer ens deien que anar era fer el ridícul i una vergonya per al poble, se l'han engolit amb tomaqueta, després ens varen dir que només anava gent afí a l'Alcalde, un altra tramoia per posar guerra. Ador anat a concursar i a segut capaç no tan sols de competir dignament si no de guanyar.

Vull donar les gràcies a tota la gent que a participat en el dos programes, a la gent que anat a animar sense parar, gràcies pel vostre suport i força moral. A tots el concursants, que s'han deixat la pell en els dos programes. Tot allò que només hi havia gent afí a l'alcalde una vegada mes, una solemne mentida, ¡fixeu-se be amb la gent que va participar i la que anava per animar!, aquesta gent no es ni de dretes ni d'esquerres, es gent d'Ador, la verdadera gent d'Ador, es la gent que ha deixat de costat la política i ho ha donat tot per fer que'l seu poble guanyara el l'eliminatòria i posteriorment la final.

Estic segur d'una cosa; si ara agafarem els 30.000€ que hem guanyat i els repartirem a parts iguals per a tots els veins d'Ador, de segur que'ls anomenats Gent d'Ador serien els primers en posar la ma. Però fins ara tot era fer el ridícul... ja volguérem fer el ridícul cada mes i que'ns donaren aquesta quantitat de diners.

Finalment agrair a la persona que ha fet possible que Ador estiguera en el Gran Pix, eixa persona no es altra que el nostre Alcalde Joanvi Estruch, va posar en marxa la iniciativa, la va defendre, va aguantar tot tipus de crítica absurda i va fer de líder, com diríem a Ador "Amb dos collons".
Sincerament de part de tot el poble d'Ador, de tota la gent que ens sentim orengos moltes gràcies per tot el que fas per Ador.

I per a tota la plataforma Gent d'Ador, ja està be de posar guerra, d'encabotar-se en boicotejar tot el que fa l'Alcalde d'Ador, de dir mentides, de posar en el cab dels joves aquells pensaments roins que teniu vosaltres... Adoneu-se que deixa forma d'actuar, res vos te que eixir bé. Dediqueu-se a ser constructius, dediqueu-se a recolzar les propostes i accions ben fetes.

La gent d'Ador no som tontos, i vegem dia a dia la realitat del poble. Sincerament, adoneu-se, cada vegada en sereu menys. El dia que obsteu a reconéixer les coses bones que's fan a Ador, eixe dia començarem a pensar que heu entrat en raó, fins eixe dia teniu molt que reflexionar... (Aquest comentari a segut enviat als següents blogs: "De Navesa a la Murtera" i "De la Murtera a Navesa")

Anònim ha dit...

A la final les coses no foren senzilles: hi van hi haure històries de tongos, de favoritismes, la cosa estava complicada... però res va poder amb una força que jo desconeixia que teniem els d'ADOR: la il.lusió per guanyar i fer les coses be! Això va ser el millor de tot: vore gent compromesa, una afició de 10,amb il.lusió per passar-ho be en primer lloc i en guanyar en segon, .... Enserio, em vaig sentir com quan el València guanya una lliga o una copa (a nivell casolà, clar està) i vaig besar la copa de campions del Grand Prix com si fóra la Champions League o la Eurocopa!
Una despertà amb tanta alegria, ja feia temps que no es feia en el poble! jejejeje! PERDONEU SI MOLESTAREM, PERÒ ENTENEU-HO QUE NO PODIEM ENTRAR AL POBLE "A LA XITA CALLANDO", O SIGA: SUCUSUMUCU!!!!!!!!!!!!!!!!!