5/6/08

HOLA

Ador cada vegada és un poble més important, i afortunadament, amb l'ajuntament que tenim, cada vegada ho serà més, li pese a qui li pese, sobre tot als de l'oposició. I es que afortunadament en els darrers anys, i sobre tot des de que Juanvi és l'alcalde, Ador ha pegat un bot de por passant de ser un poble quasi desconegut a ser un poble conegut per tot arreu, i si Déu vol, prompte ho serà més gràcies al Grand Prix, un programa que podrà veure tota Espanya i que portarà el nom del nostre poble per tot arreu. Llàstima que els de l'oposició no vullguen anar. Ells s'ho perden.

Com bé diu Algepsers en el seu blog animant a la gent a que se'n facen un, nosaltres li hem agarrat la paraula i hem decidit crear este, però l'objectiu no serà el mateix, ni molt menys, sinó tot el contrari: des d'ací donem tot el nostre recolzament a l'equip de govern del nostre ajuntament i en especial a Juanvi, el millor alcalde que ha tingut mai este poble.

Ací comença una nova aventura, esperem que siga profitosa

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi algú que plante cara a estos envejosos. Anims i endavant que vos apoiem.

Anònim ha dit...

Ja era hora que ixira algú a dir les veritats. Ara sabran estos.

Anònim ha dit...

Mira tu! ja era hora! ja han eixit de l'armari!!! ja estava bé d'escoadrinyar!! estem ansiosos de vore els arguments que teniu a favor d'aquest "senyor".... no sé com pot haver gent tan ignorant que el recolze... a no ser que clar... xuple del pot!!!

Anònim ha dit...

vaja que originals que sou!!! no sou capaços ni d'inventar-se un nom! imagina't... i voleu anar al Gran Prix!!! jaja

a fer riure, no!!!

Anònim ha dit...

ja era hora que algu defensara el que pensa la gran majoria d´aquest poble. Juanvi tindrà els seus defectes però és un alcalde que ha portat molts avanços al nostre poble i tot això sense escriure ni un llibre, ni falta que fa. Ánim amics!!

orengos ha dit...

Anònims 1,2 i 5: Moltes gràcies per les vostres paraules, ens donen molts ànims. Esperem fer-ho bé i que estos sàpien que nosaltres també sabem estar on toca.
Anònim 3: Açò ho fem de forma totalment altruïsta, això voldries tu, xuplar del pot.
Anònim 4: Per què no vens tu, a lo millor faries plorar.

Anònim ha dit...

orengos: sense comentaris....d'on no hi ha no se'n pot treure!!!!!

orengos ha dit...

Tu t'ho dius tot.

Anònim ha dit...

perquè no feu una proposta seria i clarament estructurada d´una volta? que heu de dir sobre el fet que el regidor d´urbanisme diguera "hostia" en un plenari?xupleu tots del pot, i si no xupleu i recolzeu l´alcalde ben burros sou

orengos ha dit...

Ací els únics que xuplen del pot són els gossos. A lo millor es que tu ho vas voler intentar i et va eixir malament i ara tens enveja. Mira bonico què passa, que tot s'ha de fer per diners? vols dir que els de La Murtera estan pagats per Gent d'Ador? A lo millor sí, mira tu per on.