9/6/08

ACTES CULTURALS

Quina meravella, va ser fantàstic, meravellós, apoteòsic. No tinc qualificatius per a descriure el que es va viure ahir a la Casa de la Música. Això sí que és cultura, però clar, estos de l'oposició com no van mai, no saben el que es fa al poble. Ara això sí, criticar si que saben. Ja voreu ara quan facen el museu com el critiquen prou. Es que els pobres no saben fer altra cosa, però de profit res de res.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona amics! vec que estos del bloc, del psoe o lo que siguen, perquè no ho saben ni ells, estan posant-se nerviosos. Nosaltres oferim cultura, no presumim de cultes, gran diferència. Per això el poble ens vol, perquè no anem de "listos", simplement ho som.

orengos ha dit...

Tens tota la raó. Gràcies.

Anònim ha dit...

a la gent de aquest blog sols tinc que dirlos una sola cosa, i es la seguent: cuan arribe el moment en que vostes tracten amb respecte als que pensem diferent, en eixe mateix instant, podrán vostés parlar de educació i cultura, mentrestant, em sembla que les seues paraules queden en sac buit.
Les persones a les que vostes denominen eixos no van de cults ni de prepotens i la prova esta en que no ens fa falta alardejar de que hem anat o no a un concert de música o que hem vist una obra de teatre per a saber que tenim una mica de cultura, l' únic que hem donen a entendre es que vostes tenen una autoestima molt baixa.
I parlant de cultura recomane a tota le gent que recoltza al senyor alcalde a que miren en els llibres lo que es la conciéncia de classes, perqué per el que jo se en l'ajuntament no hi ha ningún ric de cuna, tots venim de les mateixes arrels, l'agricultura. Lúnic que demostren amb les seues actitud es que despresien el seus origens i tots sabem quin son. Gracies per fer que puga expresió la meua opinió encara que se que molts no la entenen.

Anònim ha dit...

Hace relativamente poco que he llegado a este pueblo, y con el poco tiempo que llevo conviviendo con vostros me he dado cuenta de que existen dos bandos como en la guerra. Pero viendo esto blog tiendo a pensar que la gente de gent de ador son unos incultos,puesto que no acueden a actos culturales. Pero a su vez, me doy cuenta de que ustedes que critican a los de gent de ador, han destrozado una parte de la historia de este pueblo al realizar las obras de la recien estrenada plaza del "Cor de Jesus", ¿acaso, esos restos arqueológicos no son cultura?. Pero en cambio si que quieren hacer un museo etnológico. No lo entiendo.
Antes de criticar la cultura o incultura de los demás deberían de pensar en lo cultos o incultos que son y después de ello actuar.
Un forastero

orengos ha dit...

Ens parleu com si açò fóra un blog institucional fet des de l'ajuntament. D'això res. Nosaltres fem açò perquè volem i perquè hi ha uns que ens han animat. I no entenem perquè claveu a tots dins del mateix sac. Ni nosaltres estem tots dins d'un únic sac ni vosaltres suponem que tampoc.
No sabem a quines suposades restes arqueològiques et refereixes, però no negaràs que tenim una plaça ben bonica allà baix que falta fea.

Anònim ha dit...

bonica? el refraner ja ho diu per a gustos els colors, ara aixo si, hi ha que reconeixer una cosa, que l'estil ecleptic, el demineu a la perfexió.

Anònim ha dit...

un 10 per al comentarista "foraster". Que és penseu que tots som tant ignorants i estem tant cegs com vosaltres o q??? ja està clara la vostra postura... el que no interessa dir, ben amagadet... o bé dieu que no sabeu a que es refereix el comentarista i xim pum! així ho feu tot!!! ja es nota!!!

Anònim ha dit...

que passa amb el meu comentari de la piscina??? que no vos interessa publicar-lo o que???? ja ho ha dit el comentarista d'abans:... el que no interessa dir, ben amagadet...
Al final sí que sereu tots uns caregols, quan no interessa amaguen la molla i quan no, baven prou!!!

i ara, tampoc el publiqueu aquest, si vos pareix!!! si que sou democratics, si!

Anònim ha dit...

hola a tots!!! soc un conill que visc, millor dit vivia en lo que els humans denominaveu EL COLLAO, desde fa poc de temps m'ha quedat sense casa, m´ha quedat sense supermercat, perque ja no hi ha herva i damunt les raboses si es que en queden hem poden vore. Desde aquest blog vuic fer una crida a JUANVI perque hem done una casa de protecció oficial, a pagar en pastenagues. Jure solemnement voltarli en les proximes eleccions, si hem deixen empadronarme en el poble com a vei que soc. PARAULA DE CONILL. Molt agrait.

Anònim ha dit...

si.... però el meu comentari de la piscina continua sense publicar-se!! no interessa, no?

Si, tenim al millor alcalde, i menos mal que és bo perquè si arriba a ser roí no sé que fem!
un alcalde bo, inaugura un poliesportiu a presses i a curruixes per si per alguna d'aquelles no guanya les eleccions?? que com tots sabem va estar aquell dia com "cagalló per sèquia", perquè ell ja es veia més fora que dins. Si, inaugura un poliesportiu, que va durar una rosà, bueno millor dit, una ploguda. I ara per ara encara continua tancat. oooooooooooooooo..

més, un bon alcalde, es posa a fer obres damunt de l'estiu, quan ja els xiquets estan apunt d'acabar el curs????

i un llarg, llarg etc.

i ara, que contesteu a tot això? menos mal que és bo....

orengos ha dit...

Anònim 4: hem buscat eclèptic al diccionari i no apareix, podries concretar?
Anònim 5: Ací no s'amaga res, i direm tot el que ens parega, val.
Anònim 6: el comentari de la piscina no es publica tu saps massa bé per què. I este sí que te'l publiquem veus, per a que veges que no ens amaguem de res, i menys de tu.
Anònim 7: Ves espai no et peguen un tir o t'agarre un gos i acabes dins de la paella.
Anònim de la piscina: I vinga la piscina. Si déu vol prompte tots a prendre el bany. Quina culpa té l'ajuntament de què les obres es retrassen?

Anònim ha dit...

orengos, soc el conill, el teu comentari es una amenaça ?, perque et recorde que les amenaces estan penades per la lley que a tots en protegeix recolcen al señor Alcade o no . Si tan caçaor eres i tans collons o ovaris et penses que tens digues la teua idetitat perque gent com tu que tira la pedra i amaga en este poble esta ple i tots de la teua part. Ara be, gent en collons o ovaris com jo que damunt se gastar la ironia pocs queden, pero segur que els que donen suport a lo que esta fen- se en el collao per molta escopeta que tingau, no podreu fermos callar a tots els que estem en contra de una ABERRACIÓ con la que esta passant en eixa zona, perque vosaltres teniu l'escopeta I NOSALTRES LES BALES QUE ES LA VERITAT.
ADEVERTENCIA: Et penses que per estar a l'ombra no et passar res judicialment, lo teu es de jutjat de guardia demanes respecte per a tots i el que fas es amençar. QUE VALENT O VALENTA PERO SENSE DONAR LA CARA.

orengos ha dit...

Conill: Per què tu pots utilitzar la ironia i nosaltres no? Si deveres entens el comentari que et fem com a amenaça, tens un problema d'enteniment.

Anònim ha dit...

Hola, vaig a aclarir el que es ecleptic. Ecléptic es un estil artistic on es mesclen en un mateix recinte o edifici diferents estils de manera voluntaria. Per a que ho entengau, en la plaça del cor de Jesus, una estatua de bronce, amb una antiguetat considerable, amb taulellets de picina unit amb marges rustics i un llarg etcetera. Aquest estil es molt utilitzat en decoració. També hi ha qui l'escriu com ecléctic. ESPERE HAVER ESTAT D'AJUDA.

Anònim ha dit...

Conill, dedicat a buscar conilles i voràs com la mala llet ix per un altre lloc.

Anònim ha dit...

Açó es un comentari per a orengos.
Com pots soportar-te tu mateixa?
EL ALACRÁ.

Anònim ha dit...

hola de nou! soc el Conill, pot ser si tinga un problema d'enteniment, pero crec que es normal, no deixe de ser un conill i per aixó que pot ser no haja entés el teu comentari, per tant el pregue que hem digues quin es el seu significat per tal de no tindre mes mal entensos.
Ara be, encara que soc un conill i tinc probles d'enteniment, algunes coses si que les entenc i entenc que he tocat amb la meravellosa pateta el tendre d'algú, si no, no m'esplique aquestes reaccions. Pero abanda d'aço també tinc que dir que encara que soc un animalet m'he donat compte del tipus de ser que ets, i la veritat no tinc suficiens adjectius, calificatius NEGATIUS, per a definir-te.
Esperant amb impaciencia la tua explicació. Un Conill curt de llums.

Anònim ha dit...

Hola amics, en primer lloc MOLTES FELICITATS A JUANVI PEL SEU SANT! I A TOTS EL JUANS I JOANES!.
En segon lloc a ORENGOS, voldria dir-li que encara que jo soc una partidaria de aquest blog i una persona que confia plenament en la direcció d'aquest poble, m'he tobat una miqueta decepcionada al trobar-me en aquestes págines comentaris tan bélics d'un company. Es més jo no voldria estar en la pell del conill pues m'asustaría molt. Perfavor, moderació en les vostres contestacions, perque no tots som tan violents. Haveu donat una imatge cuestionable . Adeu amics.

orengos ha dit...

Eclèctic sí que m'apareix al diccionari, però eclèptic no, gràcies per la aclaració.
Alacrà: de la mateixa manera que tu pots suportar estar tot el dia baix d'una pedra.
Conill: Eixe intent d'assustar-nos amb denunciar-nos, ens l'hem passat pel cau, perquè ni tu eres ningú, ni nosaltres tampoc, i ningú no pot denunciar a ningú. Perquè jo si vull també puc ser conill i quin dels dos seria el que tu dius que eres? Una recomanació, si busques qualificatius, comprat un diccionari de sinònims, no sé si sabràs això que és.
Amiga: perdona si ets sent molesta per algunes de les nostres contestacions, però es que volem que sàpien que ací no ens xuplem el dit, i com diu un comentari per ahí "donde las dan, las toman"

Anònim ha dit...

Bon dia! Soc el conill de nou, que extrany no?. Be aço es un comentari en resposta dels textos tan ben argumentats que he llegit.
ORENGOS: Crec que t'en estas anant un poc per les rames,sols t'he demanat una explicació a les paraules que vas dir, i com no, no he tingut resposta a la mateixes. Aço no m'hes nou, perque segurament volies dir el que vas dir, perque cuan una persona s'equivoca en les paraules que expresa i l'altra li demana una aclaració lo primer que es fa es corregir, i tu no ho has fet, amb aixo es queda clar la teua intencionalitat en el comentari.
Respecte a la amenaça de denuncia, tinc que dir que per favor repases amb atenció els meus comentaris, perque en ningún d'ells faig amenaça en aquest sentit, si et fijes el que faig es una avertencia com a que aquests comentaris estan penats en el codi penal.
Per que fa a que no soc ningú i nigú no pot denunciar a ningú, tinc que informar que desde el 11 M es va crear una central on es recullen tots els missatges de movils, les cridades telefóniques i els e mails o comentaris als blogs. Amb aço vull dir que si podríem averiguar que eres si el jutje pensa que s'ha comes un ilicit penal. I mes facil ens resultaria cuan t'has posat una identitat. Pero be, crec que la justicia está per a coses mes importants i que sou com el refraner diu " perro ladrador poco mordedor".
Pel que fa a l'anonim de que necesite buscar conilles, a mi no hem fa falta gracies a deu, perque estic molt feliç en la meu relació, ja que jo no aguante a ningú pel que dirán. I si prenc coca-cola pot ser prenga en exés pero per lo menos ho dic no com algu que s'emborraxa, i la dona diu que li ha sentat mal.
AI aixi es la vida qui diu les veritats pert les amistat! AMB TOTES AQUESTES REACCIONS HEU DEMOSTRAT QUE POTSER TINGAM RAO I EL COLLAO SIGA UNA DE LES MAJORS ANIMALADES QUE S'HAGN FET.
eL CONILL ha conseguit el seu objectiu deixar en evidencia que voleu amagar tot allo que sabeu esta mal fet i que la seua unica resposta es l'amenaça i l'insult.
Moltes gracies per haver-me deixat en tan bon lloc, haver demostrat el tipus de gent que sou i sobretot els bons moments compartits.
FINS MAI.

orengos ha dit...

Mira conill, ací no s'ha amenaçat ni insultat a ningú, no com altres. Si no vols tornar és cosa teua que nosaltres no et tirem. Els teus comentaris podrien resultar interessants si et moderares un poc. Desitgem que tornes a comentar ací. I si no, tu mismo.