23/6/08

FILOSOFIA

Últimament, estos de la Murtera estan un poc místics amb frases cèlebres i coses per l'estil. Què els passarà, que no tenen res més que dir?
A este pas, tindrem que fer un curs de filosofia grega, hindú, tàntrica i budista, per a entendre tant de misteri.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

I aixina els va. La gent del poble no els enten ni miqueta, ni falta que fa. A la gent corrent ens és suficient veure les obres de millora que s´han fet al poble. Això sí que és filosofia. Estos del bloc a vore si prenen bona nota i se n´adonen de tots el blocs de formigó que l´alcalde ha posat i està posant per a millorar la vida del poble.

Anònim ha dit...

ja m´agradaria saber si tu entens el tantra, hinduisme o l´estoicisme i l´epicurisme, perquè per a usar eixos termes has d´entendrel´s i amb el nivell d´estudis que teniu els supporters de Juanvi...que si que guanyeu l´alcaldia sense tindre estudis superiors, clar que sí però a les acusacions sobre vots dobles només contesteu que sí que sí però ni raoneu ni argumenteu...

Anònim ha dit...

Doncs menys filosofia i més pagar cafés al bar, que estos progres tenen fama de parlar molt i convidar poc. Per a ells aquest refrany: "a buen entendedor...pocas palabras"

Anònim ha dit...

Deixa-los en els nuvols que alli estan bé

Anònim ha dit...

He vist el comentari d´un xic molt graciós que respon a l´original nom de conill. Només dirli a conill que no bega tanta coca-cola que li esta afectant al cervell.

orengos ha dit...

Anònim 1: Aixina és, nosaltres a posar els nostres blocs per a construir un poble millor,i els demés ja s'apanyaran, sinó volen entrar, que boten.
Anònim 2: Quina perra que tens agarrada en els vots dobles, si saps algo ho denuncies i punt.
Anònim 3: Jo m'apunte al cafenet.
anònim 4: i que no baixen, el mal és que ens caurien com una pedregà.
Anònim 5: El conill sí que està un poc afectat.

Anònim ha dit...

EL que ens agradaria és que diguereu que penseu de eixa polèmica dels vots dobles i dels números que aparegueren al blog de Gent d´Ador que encara no heu dit res...

Anònim ha dit...

sí que s´ha dit, que no lliges? un company va contar com el seu gos va votar aprofitant un descuit. Jo mateix vaig tirar una mascletà a l´entra de l´ajuntament i aprofitant el fum vaig posar 50 sobres a la urna. Llàstima que en les presses hem va caure un billet de 50 euros i no m´ha aparegut. Algú sap ande andarà?

orengos ha dit...

Tu a la teua, als vots dobles. Què pesat que eres.

Anònim ha dit...

yo seré pesat però tú no dius res, i el que calla otorga

orengos ha dit...

Mira, des de hui, passe dels vots dobles, si saps alguna cosa la denuncies. I prou.