4/11/11

ESQUILATS

Quina pena de ple que feren l'altre dia. Per fer el ridícul no feia falta fer tant d'escarot. Perquè aixina els va deixar Juanvi: en ridícul. Ara resulta, segons va dir el tècnic que es van buscar ells, que l'ajuntament d'Ador no està tant endeutat. Això ja ho sabíem nosaltres. El que ells no sabien, o no volien saber, és tot el que va contar Juanvi. De pedra es van quedar. Van anar a per llana i van eixir esquilats. I lo de les subvencions cobrades dues vegades? Quina vergonya. Això és predicar amb l'exemple? Que dimitisquen tots i que convoquen eleccions de nou. Segur que ara els guanyaríem per majoria, no absoluta, sinó aplastant. I la mala educació que tenen? Apaludint, bramant i insultant. Quina poca vergonya. Encara que nosaltres també tenim un poc de culpa. Ja ho vam avisar ací i no haveu fet cas: ells eren molts més que nosaltres al plenari, però molts més. Si nosaltres haguérem omplit com calia el saló de plens, no s'hagueren atrevit a fer tantes barbaritats. És que ni tan sols acudiren els de la llista! Així no anem bé. O ens unim i anem tots a una, o no hi ha res a fer.

36 comentaris:

Anònim ha dit...

A quin ple vas anar tu? la gent del poble ja sap el que hi ha, vergonyos el comportament de Juanvi traguent coses personals en un ple,aixó sols ho fan els dictadors a per sert quew ell ho era.
Que tens que dir del deute de sols 0.3 centims del programa de PP?. Bo perdona que crec que eres l´única del polble que teu creus no?
Que dure Juanvi en el PP d´Ador que tenim a Gent d´Ador per a ceglesen el ajuntament.

Anònim ha dit...

tu ho has dit: "Aixo ja ho sabiem nosaltres".
vosaltres si, pero la resta del poble no i la diferencia es que ara si ho sabem TOTS. ereferent a lo dels llibres si el meu home fora bomber o tinguera una faena on pot demanar € per als llibres, jo tb ho faria i tu tambe.

Anònim ha dit...

Tens tota la rao,perque el sr. alcalde, amb molt bon criteri, va dir que el plenari no era el lloc idoni per expressar atacs personals,pero per a la seua gent si que els deixa dir tota clase de insults,ofenses,i barbaritas ja esta be de prepotencia.

Anònim ha dit...

Tere Reig está dins de la legalitat. Ha cobrat el que li corresponia.Els que están fora de la lley són tots els teus amics que no han pagat impostos, i per culpa d'eixo a tota la resta de persones ens els han pujat desmesuradament, perque en Ador es paguen els impostos mes alts de tota la provincia, ho comprenem ara al saber la quantitat de diners que deuen els vostres amics a l'ajuntament per culpa dels enredros del ex-

Anònim ha dit...

El titol es molt acertat.

Anònim ha dit...

Me parece que la balanza de la deuda de tributos, suman más los de GA. Les van a perdonar la deuda?
La regidora Tere Reig de transparencia nada de nada y de gestión yo no dejaría mi empresa en sus manos. Lo que tiene que hacer es ser más respetuosa y responsable.

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja PP 10 GA 0, primer assssaaaaaaalto.

Anònim ha dit...

Al primer comentari, i no es vergonyos burlarse dels fills dels altres utilitzant les RS, sembleu un geto dictador, no vos te que eixir res bé, perque teniu massa odi.

Anònim ha dit...

A mi m´agradaría saber des de que GA están en l´Ajuntament si han portat alguna subvenció o ingrés per al poble. No es veu moviment

Anònim ha dit...

Señor quina prepotencia, despreciant als treballadors del Ajuntament, quina humillació fent un informe económic, que per cert qué ha costat?

Anònim ha dit...

Señores yo no voy a comentar nada más en el blog de Gent d´Ador, no me publican nada, sólo publican lo que su vista quiere ver y tienen una carga de rabia contenida que me repele....A vosotros también?

Anònim ha dit...

Pero mira que sois cínicos. Estáis acusando a Tere de cobrar doblemente los libros de texto de sus hijos, cuando es perfectamente LEGAL, y vuestro partido es el que más personas imputadas tiene por corrupción de España. Os refresco la memoria: GÜRTEL, BASURAS DE CALPE y ALICANTE, DEPURADORA DE AGUAS RESIDUALES EN PINEDO … y no es necesario trasladarse a Madrid o la Coruña.

Anònim ha dit...

Jo es que no antec res, no hi han diners i la cosa pinta molt mal ja que les administracions no tenen presupost i el govern d´Ador es gasta els nostres diners en un informe, per a qué tenin els funionaris de carrera en l´ajuntament?. Es vergonyos les formes de tractar a la gent que tenen éstos de gent d´ador.....

Anònim ha dit...

A mí me da la impresión que la estrategia que Gent de Ador quiere llevar a cabo es deshacer, mejor dicho disvirtuar todo lo que se ha realizado.El obtetivo es anular por completo a Juanvi, porque sólo les preocupa que se vuelva a presentar.
Tan pendientes están de los otros que no son capaces de acometer nuevos retos,solucionar y sumar en beneficio del pueblo.

Anònim ha dit...

A vore sabuda, la comissio cobrada dues vegades per al llibres no es del tot encertat eixe comentari, es una comissio cobrada dues vegades si pero...DE DOS INSTITUCIONS DIFERENTS i si puc tindre acces legal a elles jo tambe ho faria perque una cosa es ser bona persona i laltra tonto, puc estalviar-me diners legalment i no vaig a fero? va dona va, no sigues demagoga, lo il.legal haguera sigut dues comissions iguals d'una mateixa institucio, cosa que alguns si que han fet, i tu vas anar al plenari? digues la veritat si vas anar o no. Com expliques 2000 000 d'euros de deute?i les factures sense justificant?

Anònim ha dit...

Tambe vas predir que guanyaries al mes de maig i et va ixir el tir per la culata...

Anònim ha dit...

MUCHO ROLLO DIALÉCTICO PERO NO SABEMOS QUE HA COSTADO EL INFORME ESTO ES LA TRANSPARENCIA QUE PROCLAMAN

Anònim ha dit...

Quina porqueria estan sembrant en el poble la gent d´ador, malestar, enfrentaments, discordia, no m´agrada res l´ambient, en un poble tan bonic semblarem el poble del rencor, i curiosament ve de persones que no son fills del poble.

Anònim ha dit...

Els del PP tenen casos de corrupció,però els del PSOE no es quedeu gens pero que gens darrere.Comencem en les corrupcions dels etarres, els cas d´andalucia,la Campanario els porta aigua, i lo de Blanco.Axí a Ador tb hi ha corrupció, aixó ho saben alguns de GA.Ja es veura no corre pressa.

Anònim ha dit...

per que en ves de demanar el que va costar l'auditoria, no li digueu a Juanvi si hagueres mostrat els conters quan l'opocisio t'ho demanava.... ara no s'haveren gastat ixos diners.

Anònim ha dit...

El cas es no tindre la culpa de res, per al comentari del diumenge també es estrany que l´Ajuntament anterior no donara els papers, aixó hou fan ara i si no pregunteu al regidor segon?. Asumíu els vostres fallos que son molts en poc de temps i més que vorem, com día la que té cuatre anys per a riure, aspai no plores........

Anònim ha dit...

Qui no es fia no es de fiar

Anònim ha dit...

Orengos, has llegit el que diuen els de la Murtera? quina vergonya.

Anònim ha dit...

Juanvi també va fer una auditoria al tio Pep de la Carretera, i no la var fer pública i damunt no es va poder demostrar cap tipus de malversació... tens una mica de memòria selectiva no?

Anònim ha dit...

en tots els canvis d'alcaldia es fan auditories, es lo mes correcte i normal, el que passa es, que el PP d'Ador no volia que es fera xq Juanvi sabia el que hi havia i no li interesava que la gent s'enterara. i la gent que no reconega això es que està cega, i PUNTO!!

Anònim ha dit...

Tu si que estas sega.....PP 10 Psoe O

Moltes felicitats el mapa de Espanya tot blau, menys en ADOR, NO TRAURAN NI PER A PIPES

Anònim ha dit...

entonces el problema es Juanvi no?

Anònim ha dit...

Tens tota raó PP 10 Psoe 0, ara ací en Ador que va pasar en el PP fa sis mesos?. Que es que per lo meins un 20% dels votatnts del PP no volen vore ni en pintura a Juanvi, la Carnicera, Montxo, Melvi, etc. hasta que estos personatges no abandonen la llista del PP en Ador no tornaràn a guanyar, temps al temps, i teu diu un votant del PP en la Generalitat i en Madrid. Ara ací en Ador vote a Gent d´Ador.

Anònim ha dit...

La Teresa Reig no se ve ni en pintura por ahí, que le da un poco de verguenza que se haya descubrierto como iba sacando dinero de un sitio y de otro.Ella tan socialista y es capaz de hacer esto? O es muy bueno decir a los otros que repartan pero lo mio y más si puedo para mi.Que verguenza!
Continua así que se te está viendo el plumero,pero por todos los lados,no sólo por atrás.

Anònim ha dit...

No soc simpatizant de tere pero la vec casi tots els dies pasejant pel poble, si tu no la veus posat ulleres.

Anònim ha dit...

Pareix ser que esta castallanoablante viu en un altre poble, jo a Tere la veig tots els dies per ací al poble. Al que fa temps que no vec es a su ilustrisima Juanvi, que es que ara ya no l´interesa el poble d´Ador, recorde que en el últim plenari es va queixar de que es fera el plenari a la mateixa hora que una festa de l´empresa on treballa la seua dona, que poca vergonya, primer la festa de la dona que el seu poble.

Anònim ha dit...

jajaja aixo de la festa no ho sabia jo! No res i en pau...

Anònim ha dit...

Nos informan de la sentencia del pai Pinaret en el blog de Gent d´ador, y como viene siendo habitual en la estrategia de los señores que rigen el pueblo el de menospreciar el trabajo realizado por el gobierno anterior. Señores, color negro es muy habitual en la GA, porque familias como las del auxiliar son los primeros en poner impedimentos a proyectos de interés general, negro también la familia melona que en interés general se han embolsado una buena cantidad de dinero, y negro pero que muy negro el cansino repertorio del Alcalde de no hay dinero estamos endeudados. ¿Qué ingresos han conseguido para el pueblo? Por no hablar de los despidos en trabajadores del consistorio....negro pero muy negro

Anònim ha dit...

Bla, Bla, Bla. Un bon administrador no gasta el que no té. I Juanvi ha gastat el que no tenia. Això, en valencià antic es diu: "estirar més el braç que la mànega"
Precisament el seu president i amic de mili, el Sr. Mariano Rajoy, està criticant ara aquesta manera de gestionar els diners públics. Estarà pensant, quan ho diu, en els gestors del PP al País Valencià? Ara diu que l’economia de les Administracions Públiques ha de portar-se com la de casa pròpia. Per què no els ho va exigir abans?
Jo t’ho diré. Perquè fer i fer amb els diners dels altres i sense que ningú et controle ni et diga res és molt bonic. Això ho saben fer fins i tot els més tontos. I Juanvi ha gastat el que tenia i el que no tenia. Però, i què si es deu als proveïdors i un muntó d’empreses? I què si encara no s’han pagat les festes dels anys anteriors? I què si encara no s’ha pagat el poliesportiu? I què si s’han de pagar unes sentències condemantòries? I què, i què… Com ell no ho paga de la seva butjaca!
I més preguntes per a tu que ho veus tot tant clar. Com és que, si hi han tants diners per gastar, diners que dius que ara no arribaran a Ador, l'Estat ha hagut de eixir en rescat de la nostra Autonomia perquè no entrem en bancarrota?
Ja veig que eres molt positiva i tot ho veus de color rosa. O siga, que es congelen els sous dels funcionaris, es rebaixa el pressupost de la sanitat i d'educació, els famacèutics no cobren, el professorat de la concertada no cobra, s'acomiada personal de la Generalitat, es deuen millons d'euros a proveïdors, es baixen les pensions, ens recorda el nostre President, Sr. Fabra i tots els seus consellers, que són els que han administrat rematadament mal els nostres impostos, que és temps d'apretar les dents i tirar endavant i tu dius que per a Ador, si que hi ha diners, però ara no hi arribaran perquè governa GA? O eres un@ inconscient o vius en la inòpia. Explica-m'ho.
I per acabar. Tres sentències comdemnatòries hem conegut en l'any 2011. Com és que Juanvi no guanya cap dels judicis, als que s'ha portat a l'Ajuntament sent ell l'alcalde? Jo t'ho diré; perquè la seva actuació ha estat sempre des de la foscor, i això explica que ho veges tot tant negre.
Tranquil/a que poc a poc eixirem de la foscor en la qual ens trobem per obra i gràcia de l'ajuntament anterior.

Anònim ha dit...

Tú si que estas fosca............i sega

Anònim ha dit...

No m'estranya que ho veges tot negre.
Afortunadament vivim en un país amb lleis, i tots, també tu, jo o l’alcalde de torn, estem obligats a complir-les. També, per fortuna per a tu i per a mi, els grans càrrecs polítics. Mira si no, on estan Camps, Costa, Matas, alguns jutges, alcaldes com el de Pego, Xeresa... i pròximament: Blanco, Fabra, Urdangarín, ... i més que hi aniran passant. Ja era hora!
I quan les coses s’hi fan il·legalment o per abús de poder, o al marge de la llei, hi ha jutges que són, per si no ho sabies, els encarregats de dir qui té la raó i qui no la té quan dos no hi estan d’acord, i dicten sentència d’acord a les proves que cadascú presenta i no segons la persona demandant o demandada ni a la babalà.
En el cas que ens ocupa, no crec que els jutges conegueren ni a l’exalcalde ni a les famílies. Ah! t'informe, per si no ho sabies, que també ha perdut el judici de l’expropiació a una altra família del poble, per l’eixample del carrer Joan Martorell. Esperem que no n’ixquen més.
Com pot un alcalde acumular tants judicis dels seus administrats? I, per què serà que sempre perd el mateix?
Tu, que dubte que sàpigues de lleis i fins i tot, que tingues ni idea del contingut dels recursos i perquè s’han presentat, també has fet de jutge i d’advocat defensor, i has dictat sentències amb una frivolitat espantosa a dues famílies del poble. Afortunadament per a elles, insistisc, tu no ets jutge, perquè si no estaven aviats. I també a diferència de tu, els jutges d’aquestos casos, opinen que per damunt de l’interès general, que tu anomenes, estava l’interès dels demandants. I això per què? Perquè l’anterior alcalde no ha fet les coses com cal i ha obrat en tots aquestos casos, i esperem que no n'hi hagen més, de manera incorrecta; t’agrade o no.
I com ha actuat? Em permets que utilitze símils de l’expressió que tant repeteixes? doncs ha actuat a les fosques, sense llum i taquígraf, a banda de la llei, tot negre, com vulgues dir-li.
I ja per acabar, espere que mai et trobes en una situació semblant, però si és així, que pilles un jutge que sàpiga de lleis i siga imparcial