28/10/11

INDIGNACIÓ AMB ELS DEL PP

Estic indignada en lo que està passant als plens que es fan a l'ajuntament. Però no pel diuen o fan els de GA, no, perquè al cap i a la fi ells fan el que creuen, a l'igual que fem nosaltres, sinó perquè tota la gent del públic és d'ells. Què passa amb els votants i simpatizants del PP d'Ador? Que a casa s'està molt bé ara que fa fret al carrer? Que no vos interessa la política local? Ara els plenaris es fan a una bona hora i no hi han excuese pera acudir-hi. Si no recolzem amb la nostra presència als nostres representants, els altres es creixen i es creuen guanyadors en els debats. L'altre dia aplaudien a lo que ells dien com si foren xiquets. El nostre grup necessita sentir-se recolzat pels seus per a que la seua tasca siga més productiva i arribe més a la gent, doncs som nosaltres qui, aleshores, després deguem transmetre els seus missatges al poble.
Espere que en els propers plens omplim el saló de plenaris per a demostrar-los que estem amb ells; i als contraris, que no anem a permetre que facen el que vullguen.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Dona ara el dones compte de que els plenaris els fan a bona hora, i antes perquè callaves?. Que quede clar la gent del poble està farta de Juanvi i quan es torne a presentar perquè es presentarà tornarà a perdre i conforme vagen eixint les coses mes roig es posarà perquè els Gent d´Ador ho publicaran tot.

Anònim ha dit...

MARE MEUA A ON ARRIBEM, SUPLICANT QUE ELS SEUS VAGEN AL PLENARIS, I DIU QUE NOSALTRES SOM XIQUETS PER APLAUDIR, SOM PERSONES QUE LO QUE FEM HO FEM PER QUE MOS NAIX I NO MOS DIUEN LO QUE TENIM QUE FER NO COM VOSALTRES.

Anònim ha dit...

Si ara es fan a bona hora els plenaris vols dir que abans es feien a hora roin? I perque no ho deies que eren hores roins en els teus posts incendiaris? Ara tornes ja al valencià o què? Encara recorde quan deies allò de "qui guanya marca les regles" per a justificar l'hora dels plenaris o no t'en recordes que ho vas dir? si tens mala memòria er busque el post amb data ben clareta...
El que passa es que als vostres ja no els interessa res perquè com no esteu al poder no podeu traure cap tipus de benefici, perque se'n treien i molts, no teniu consciència política i no tolereu vore a Juanvi en la posició de no governar

Anònim ha dit...

Quants del PP han expressat la seua opinió sense ballar al ritme que dictava Juanvi? Si inclús tú, Orengos, has justificat lo injustificable només perquè ho deia o feia Juanvi (encara recorde que justificaves les males respostes de Juanvi al cap de 3 mesos incompletes perquè "tenia pressa" jaja).
Quantes vegades els CONCEJALS del PP han estat callats i només han fet que dir si amb el cap?
Recorde una volta que li vaig demanar opinió i responsabilitat a un amic meu concejal del PP i la seua resposta va ser "no puc fer res Juanvi és qui fa i desfa)
Al menys ara les preguntes es contesten en l'acte i no al cap de 3 mesos...

Anònim ha dit...

DISLOS QUE VAGEN AL PROXIM QUE CREC QUE INFORMARAN DE LA SITUACIO DE L'AJUNTAMENT. I VORAS QUE ESCALDATS SEN VAN. JAJAJAJA

Anònim ha dit...

que vagen al proxim que es el de la auditoria, que vagen!

Anònim ha dit...

Pega-li una mirada a l' última entrada del blog de Gent d'Ador...mare meua quin plenari sen´s ve damunt!!

Anònim ha dit...

TENS TOTA LA RAÓ ELS DEL PP TENÍM QUE DEMOSTRAR QUE TAMBÉ ESTEM UNITS. ESTAN FEN MOLTA PROPAGANDA A VORE SI SON ELLS ELS QUE EIXEN ESCALDATS. QUINA GESTIÓ ESTAN FENT,SOLES DIR QUE ES DEU I LO QUE DEUEN, NO SERÁ QUE SE ESTÀ MILLOR EN EL DESPAX SENSE ANAR A BUSCAR SOLUCIONS?, TAL VEGADA COM TENEN QUE TINDRE TAN DE CONSENS I TOTS VOLEM MANAR, COM QUEDARA AIXÓ ?

Anònim ha dit...

Magistral l´actuació del jefe de l´opisició, quin plenari sols volíen que mos quedarem en els deutes i el que mos deuen?. Je quina cara li sa quedat a la regidora quan li a dit que dimitisca ella, per aixó a ella li dona igual que paguen els llibres o no com ja els cobra.............

Anònim ha dit...

D´ara en davant tinc que anar als plenaris, bona defensa de la seua gestió per part de Juanvi, però l´ equip de govern no li han contestat quant li ha costat el informe al poble, a vore si per aixó si que tenen diners.

Anònim ha dit...

Ahir en el ple,em va paréixer vergonyós el que van comentar sobre Tere Reig,com pot negar pagar els llibres a la gent i ella cobrarlos per dues vegades l'any passat?

Anònim ha dit...

En el pleno la persona que hizo la auditoría lo explico muy bien,dijo que hasta el 2009 había un superávit,a partir del 2010 va haciendo mella la crisis,como es que hace 10 años que están diciendo los de Gente de Ador,que el pueblo esta endeudado?

Anònim ha dit...

Digues algo del plenari i de la barra i caradura que té Juanvi no? Dos milions d'euros de deute, factures impagades i justificants de pagaments desapareguts (per això no donava la documentació sobre factures quan Gent d'Ador la demanava no?), inclús dinarots en el Molí Canyar que corrien a costa de l'Ajuntament com a institució i que eren pagats amb els nostres impostos (i això que jo al menys no vaig tastar un mosset). Els dinars de les ames de casa també es feien igual? Massa morro té i damunt mentint davant de tots.

Anònim ha dit...

QUE HABLAS DE FACTURAS IMPAGADAS,SI EL PRIMERO QUE NO PAGA LOS RECIBOS ERES TU.

Anònim ha dit...

Tu que sabras si pague els rebuts o no? has vist els meus comptes o que? jo pague religiosament el que toca i quan toca no em retrase ni un dia sabut, com ho saps que no pague? em coneixes acas? que estas dient? eixe atac personal sobrava perque no saps el que dius? com et sentaria si et diguera que ho dius perque tu no pagues? si et diguera que el primer impagador eres tu? pero com no tinc proves no ho dic que vosaltres ataqueu per fer mal, encara estic esperant una disculpa pel rumor de joan i els flares i ja van 4 anys...
I si tant que diu Juanvi sobre el que mos deuen, perque no ha perseguit als veins que no paguen? sera per tornar favors? perque ell desde el seu lloc d'exalcalde si que podia sabero
Sobre Tere Reig, no cobra els llibres dues vegades sino de dos llocs diferents i aixo es totalment legal, primer obtinc la bonificacio de la generalitat, pero si d'altra banda puc aconseguir de la meua feina perque tenen un programa de subvencio per als fills dels treballadors, que passa? ho fa ella i mes gent i es legal, perque son dos organismes independents l'un de l'altre.
Dir que tu no ho faries es de ser un demagog (paraula que agrada molt per açi)
En canvi si que es va demostrar que Juanvi te factures impagades de bons dinars que no pagava o que no apareixien els justificants. Porque nunca convoco la comision de cuentas? Porque no daba la documentacion que le pedia la oposicion i ahora si que se la dan?Ya ma gustaria saber si pagas o no porque seguro que algo te has ahorrado lamiendole el trasero a quien yo me se

Anònim ha dit...

CREC QUE TOTOS TENIN DRET DE SABER QUI PAGA I QUI NO, SERÍA UNA BONA MOSTRA DE TRANSPARENCIA, PER QUÉ NO ES FÁ UN LLISTAT AL TABLO DE L´AJUNTATMEN ?

Anònim ha dit...

En teoria, això no es pot fer perque violaria la Llei de Protecció de Dades, tot i que és la idea més lògica sobre el tema. De fet, els polítics de la coalició Compromís, volen publicar una llista "d'enxufats" en l'Administració Valenciana (açí en Ador uns quants hi han amb oposicions creades específicament per a ells) però es troben davant de la impossibilitat de fer-ho per la protecció de dades.
De totes formes, en teoria, i repetixc, EN TEORIA, els que no paguen els seues impostos passen a formar part del RAI (Registro de Aceptaciones Impagadas) que pertany a Hisenda i des d'ahí s'actua, però repetixc, en teoria perque tal volta Juanvi tinga el poder de fer que no estigues en eixa llista...

Anònim ha dit...

Quién gestiona los cobros de los impuestos?