23/12/08

TENEN POR

Darrerament l'oposició està gastant unes formes que no ens agraden gens. Els atacs personals a l'alcalde són de jutjat de guàrdia. Què passa, que li tenen por? Nosaltres pensem que sí, i no poqueta. Juanvi està molt fort i l'oposició no sap per on entrar-li, per això l'ataquen a ell personalment. I lo del premi? Quina vergonya, com si ells no hagueren venut les terres ben venudes. Però clar, després d'haver omplit bé la butxaca no queda més que criticar.
No anem a extendre-nos més perquè no val la pena. Només desitjarvos a tots que passeu un:

BON NADAL I MILLOR ANY NOU

3 comentaris:

WallApp ha dit...

Valent o valenta si per a tú es vendre ben venudes les terres a 3-4 milions de les antigues pessetes la fanecada, quan al cap d'uns anys d'haver-les venudes el preu de la fanecada es mutiplica per 3 o 4 es a dir 12 o 16 milions que baixe el Santíssim crist de l'Empar i que m'ho explique. El que ha passat es que la gent s'ha vist obligada a vendre perquè no pot fer front a les despeses de les reparcel.lacions i això és el que ha promugut Juanvi desde el seu govern amb aquestes polítiques que les terres dels ciutadans d'Ador passen a ser del gran capital.

Adeu

Anònim ha dit...

POR, JAJAJJAJA, QUINA POR? ELL SI QUE TÉ PORETA! QUE EL 50% DEL POBLE LI VA VOTAR A L'OPOSICIÓ, O ENCARA NO T'HAS ENTERAT? PAVA.

Anònim ha dit...

Fort?Fa pesses?si estiguera tan fort no faria el que fa tot ben amagadet...