30/12/08

IL.LUSIONS

No sabem si haureu llegit l'última entrada dels de la Murtera, però sinó ho heu fet, ho deurieu de llegir. No sabeu la gràcia que tenen. Diuen que Juanvi ha dimitit, però clar, si mireu la data, resulta que és el dia dels Inocents. Ja, ja, ja, ens pixem de la rissa. Això voldrien ells, que dimitira, perquè és l'única manera que tenen d'arribar a l'alcaldia. Però tenen Juanvi per a molts anys, els il.lusos.

FELIÇ ANY 2009

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Més cegos no podeu estar, després de totes les barrabassades que fa i encara li odneu suport, això és perquè teniu algun interés ocult, perquè lo del últim plenari és per a morir-se, anunciar-ho via internet i sense donar la documentació, molt bé molt bé, però això vosaltres no ho sabeu perquè no se vos diu, només se vos diu el que vos interessa i no les realitats, temps al temps i quan algun dia vegau la llum voreu el que passa, no aneu plorant...

orengos ha dit...

Pareix que estigues amenaçant. Però no et dones compte de què l'oposició no ha de guanyar mai en Ador. Ja veuràs com més prompte o més tard Gent D'Ador acaba separant-se, però si no es poden ni veure entre els partits que estan ahí dins. Com tu bé dius: temps al temps.

Anònim ha dit...

podríes donar la teua opinió sobre l´ultima forma de com a conovocat l´alcalde el plenari extraordinari, o acàs no ho saps?

que farieu els del PP amb els diners de zapatero?ara que els socialistes donen diners que? que heu de dir?