6/11/08

MIRAR AL FUTUR

Quina fixació tenen en la Murtera pel patrimoni del poble. No se n'adonen que vivim en un poble menut que no ha estat envoltat de muralles medievals, ni les seues cases són de pedra, ni tenim, llevat de l'església, cap edifici de molts segles. Aleshores, tot allò que ells anomenen, apenes si té cinquanta o seixanta anys d'antiguitat, o siga, quasi res. A més a més, les transformacions que han sofert alguns d'eixos edificis, o espais, han sigut per modernitzar i millorar la vida de tots els ciutadans d'Ador que ara podem gaudir d'ells. Per això, encara que no som ningú, recomanem als de la Murtera que facen el favor de mirar més cap avant i deixar de banda el que s'ha quedat darrere.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

pel que entenc en aquest escrit es que el que no voleu es que mirem enrere per a que no ens donem compte de les barbaritats urbanístiques que s'han produit en el poble, ni les injusticies que día si, día també estem veient tots.
Cuan un fa un acte te que sotmetres a la posible critica que puga a pareixer i més cuan es tracta d'un acte realitzar per un cárrec públic.
gràcies.

Anònim ha dit...

Hola, com he pogut observar en el blog de gent d'ador, el nostre benvolgut alcalde ha contestat per fí a les preguntes que desde el mes de juliol li va presentar l'oposició. Tot aixó m'ha fet pensar dues cosetes i son les seguents:
1- com pot ser que l'alcalde cobrant un sou com cobra done resposta al mes de novembre d'unes preguntes que varen ser plantejades en juliol?, si tinguera que cobrar a comisió si que sespabilaria una miqueta, ja que cobra que cumplixca una miqueta , cuan es tracta d'aprobar pais si que te rapidesa.
2- pot ser sone ridicula la seguent pregunta pero les coses no s'inaguren cuan están ja acabades? a mi hem sembla que el polidesportiu va ser inagurat poques setmanes abans de les eleccions, el que suposa que el gran senyor va fer un acte electoralista i ens va voler prendre el pel, es a dir va fer la seua especialitat. Si no estaba en condisions que no ho haguera inagurat.

Anònim ha dit...

Ací l'únic que farda del patrimoni del poble és l'alcalde, per a fer-lo més bonico als ulls dels de fora. Però nosaltres que estem dins, veiem la realitat i les barbaritats urbanístiques que es fan dia a dia, i la veritat, a mi almenys, em fa avergonyir-me.