25/10/08

A SANT DE QUÈ

Vivim en una societat on l'immediatesa és pràcticament una necessitat vital: si plantes unes tomaqueres hui, la setmana que ve ja vols collir; si poses una rajola, demà vols tindre acabada la casa... I no ens n'adonem de que totes les coses necessiten un procés, un temps, un termini per a portar-ho a fi. Ho venim a dir açò a conter del què diuen els de la Murtera en el seu darrer escrit. Suposem que ja l'haureu llegit, i sinó és així, llegiu-lo i veureu.
El poliesportiu, quan farà que està construït, un any? Bé. Però sabeu quan de temps passa des de que una infraestructura tan cara comença a gestar-se en el cap d'algú fins que s'acaba? Anys! Aleshores no seria gens estrany pensar que eixe poliesportiu es gestara en temps de quan Conejero o Paco foren regidors de cultura i esports. I a més, què te que veure tot això amb l'incident que protagonitzaren Conejero i Juanjo de Gent d'Ador? Tot això és aigua passada, i a demés, quedaren com a persones civilitzades que són; fins i tot el blog de GA va millorar, perquè es deien massa barbaritats. A cada dia ens decepcionen més els de la Murtera. El què no poden negar és que va ser una bona idea, i com sabem per on van a vindre els comentaris, direm que sí, que ja va sent hora que l'òbriguen, però si no ho fan, per alguna raó poderosa serà, no?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La raó no la sabem ni la sabrem, algunes coses s´han dit però...de totes formes tu trobes bé que la gent,siga qui siga i fill de qui siga utilitze les instal.lacions sense estar acabades? I si la idea fa ser de qui va ser són les persones que han de respondre a les preguntes de la gent ja ells eren els responsables de la idea. O quantes voltes no ha tingut que respondre la gent de actes que ha fet de manera retroactiva?

Anònim ha dit...

Pegueu-li una miradeta a l'últim article de GA i voreu el que passa.

orengos ha dit...

Què passa, que l'has escrit tu? Ens hauràs de pagar la publicitat.

Anònim ha dit...

tu llig i comenta que no sols els articles de la murtera son dignes de comentaris incendiaris i no no l'he escrit jo