6/5/15

L'ambició de Juanvi

Al final s’han despejat les sospites i Juanvi es torna a presentar. Quina necessitat hi ha? El PP d’Ador no té cap candidat millor? Si és així val més que es disolga. O és que Juanvi té tant de poder que no deixa que ningú li passe al davant?
Ací, quan calia, vam recolzar a Juanvi tot el que vam poder i saber, però quan va perdre les últimes eleccions, creguérem que ja era hora de canviar i que el PP devia presentar-se amb un candidat nou. Però vegem que no. Juanvi es creu imprescindible, i eixa creença el portarà a la debacle. O, què passarà si perd de nou? Es tornaria a presentar a les properes eleccions de 2019? Vist lo vist, creguem que sí. I ho creguem per una raó molt clara: Juanvi ja no pensa en el poble. En l’edat que té, amb les expectatives que té el PP de la Comunitat Valenciana, que sols un miracle el pot salvar del desastre (merescut per una altra banda per tota la merda i la corrupció acumulada durant estos últims vint anys, ara només faltava Rus), a Juanvi les expectatives laborals se li van fent costera amunt. Guanyar les pròximes eleccions a ell li suposaria poder-se jubilar tranquilament als seixanta anys. Perquè ara sí es posaria un bon salari per augmentar la base de cotització. El poble ja queda en un segon pla. Perquè si no guanya i el PP perd la Generalitat i la Diputació, on va ell?, a ca Jesús dels abonos? Perquè ell no sap fer res. És dur dir-ho, però és aixina. Ell no està capacitat per fer cap faena d’oficina perquè no té cap coneiximent d’informàtica, ni de comptabilitat, ni d’administració... De res. Només l’horta l’espera. I això ell no ho vol, com és normal.
Per tot açò em sap molt de mal que hi haja gent que, desconeixedora de les vertaderes intencions que té, inconscient i de bona voluntat, es brinden a conformar una llista que té els objectius equivocats. També m’agradaria saber què els ha dit per convèncer-los per que ixquen en la seua llista. Una llista, per una altra banda, molt estranya. Ahí hi ha gent que ningú mai haguera dit que apareixerien en una llista del PP. Per això ens pareix que Juanvi no està sent honest. Ara ens presentarà un projecte estrela i ens prometrà faena per a tots, i tots a votar-li.  De totes eixes coses ja estem farts. El que necessitem són altres coses, i ell ja no ens les pot donar.
Esta història haguera pogut acabar mal, com haguérem volgut que haguera sigut, però creguem que acabarà pitjor. Ell s’ho ha buscat.
I ara digueu-mos traïdors, venuts i tot el que vos parega, però quan una cosa està bé, bé està, i esta ja estava massa bé.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

oleeeeeeeeeee comentari!!!

Anònim ha dit...

Com hi ha una pàgina per ahí que va de molt transparent, però que només publica el que li convé, i com que açò no m’ho han publicat, però la nota que els vaig enviar recriminant-los que no ho havien publicat, els molt cínics, a veure si vosaltres ho publiqueu, gràcies.

Sense ànim de minusvalorar a ningú ni d’ofendre cap persona, m’agradaria comparar les dues llistes que es presenten a les eleccions municipals.
En un principi vull dir que tindre estudis no és garantia de solvència i de fer millor les coses. Però entre tu i jo: ajuda molt, collons.

Llista del PP:
—El primer, com a molt, té el graduat escolar. Després va estudiar en una acadèmia privada en Gandia y ni va acabar el primer curs. A partir d’ahí, a treballar a la terra (treball molt digne) i a ca Jesús dels Abonos. Fins que va guanyar les eleccions a alcalde i s’ha passat vint-i-cuatre anys visquent del cuento. Fi del currículum.
—La segona: mestra.
—La tercera: mestra.
—La quarta: graduada social.
—La sexta: mestra.
—El quinze: mestre.
Fi de la llista.

Llista de Gent d’Ador:
—El primer: mestre.
—El segon: Arquitecte tècnic.
—El tercer: Llicenciat en dret i advocat.
—El quart: Llicenciada en Belles arts i professora.
—La sèptima: Llicenciada en Llengua catalana i professora.
—L’once: mestre.
—El dotze: Llicenciada en anglés.
—El tretze: graduat social.
—El catorze: mestre.

Vist lo vist: Busque, compare, y si encuentra algo mejor, VÓTELO.

Anònim ha dit...

Juanvi ha empezado su particular campaña electoral. Este año, como ve que la cosa está muy difícil en la Generalidad, se está moviendo aprisa y bien por el pueblo, para que lo voten. En su particular calvario, está yendo prácticamente de casa en casa, arrastrando su poca vergüenza, su miseria y su dignidad, pidiendo el voto para él, no para su partido. También llama por teléfono a quien cree que no está significado para pedirle el voto. ¿Y qué da él a cambio? El oro y el moro. Trabajo, trabajo y trabajo. En tiempos de crisis y sabiendo que hay mucha gente en paro, él ofrece trabajo. ¿Cómo lo hará? Eso no importa. Lo importante es ganar. En Rajoy tiene un buen maestro: tú promete lo que quieras (bajar impuestos, no dar dinero a los bancos, derogar el aborto…) y luego haz lo que puedas. Lo importante es llegar a la jubilación con una buena base, que ya te quedan pocos años.
Y después de veinticuatro años empollando los huevos en el trono del ayuntamiento, aún se considera válido para sacar pollitos. Y lo más gracioso es que sus seguidores le piden que ahora sea más dialogante y escuche a las bases. A buenas horas mangas verdes. Después de veinticuatro años haciendo lo que le daba la gana va a cambiar ahora.
Manda huevos.

Anònim ha dit...

Eres una hipòcrita de molt alt calibre per al següent raó: fa uns anys, recorde que vas alabar a Juanvi per ser triat de nou president de l'area sanitària 12 de la Comunitat Valenciana, front a un "pobre sindicalista" (paraules textuals teues burlona asquerosa), i vas alabar les seues capacitats, formació, trajectòria bla, bla, bla.
Ara dius que no sap fer res que només l'horta l'espera? No era tan vàlid fora de la política local i ara és un inútil?