3/6/12

TRANSPARÈNCIA?


No hi ha res més perillós per a un partit polític que tindre passat, i més encara si eixe passat és curt i està prop del present. Gent d'Ador es va presentar com un partit transparent i lluminós que ens informaria de tot el que passara al ci de l'ajuntament, que ens avisaria de tots els actes que tingueren a vore amb el municipi i que, en definitiva, tot el poble sabria tant com l'alcalde.
 Així es van passar tota la legislatura passada: demanant informació.
I ara que passa? Que una vegada alcançat el poder, "donde dije digo, digo Diego". Els plenaris ens els anuncien un dia abans; ni tan sols ho fan ja per correu electrònic.
 Ja no fan els resums eixos on criticaven sense mesura l'anterior govern, ara ni tan sols en fan. Per a què volien fer els plens per les vesprades si no va ningú? Tot eren ganes d'enredrar.
I com a colofó, el dijous passat va vindre Irene Rodríguez, la directora general d'Emergències de la Generalitat Valenciana per a explicar a tota la ciutadania d'Ador el Pla d'Ajust de la Generalitat, i ni tan sols ho van publicar al seu blog.
 Per què, em pregunte jo. La resposta és molt clara: per poder continuar criticant al PP. Esta senyora va deixar molt clara la situació de la Comunitat Valenciana i l'esforç de la Generalitat per eixir d'esta crisi que estem patint per culpa de Zapatero i del PSOE.
 Si el govern d'aleshores ens havera donat els diners que per la nostra població ens pertoca per dret, no estariem, ni de llum, en la situació en la que ara, per desgràcia ens trobem. Però clar, això a Gent d'Ador no li interessa, per tant, ho amaguen.
 Se vos està veient el plumero.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La rabia s´apodera de tu, que portes un any que has perdut les eleccions i tu encara el penses que pintes algo, perque no dius res del teu Juanvi que ens a deixat en la ruina total, perquè calles els deutes que te la Generalitat(PP)en el poble d´Ador. Continua aixina que d´ací a tres anyets tornarà Juanvi a quedarse en casa per no tindre collons a firmar les actes el dia de les eleccions.

Anònim ha dit...

si un partit politic publica o no els resums dels plenaris a la seua web , a mi sincerament ni em va ni em ve, perque el que se li criticava al anterior govern era tan sols el fet de que fera els plenaris a un hora com les 11 del matí, moment en que la gent està treballant i no pot acudir. Si va la gent o no als plenaris es cuestió de cadascu , però que no siga per no posar facilitats per a que la gent puga asistir, la qual cosa no feia l'anterior governant.
Pel que fa a la gestió económica de si la crisi es o no culpa de Zapatero , sols tinc que dir unes coses: 1- Zapatero no es va gastar 15 milions d'euros sols en els planols d'unes torres fetes per Calatrava que segurament mai vorem construides(peró mes val així perque per a que es facen les coses,cares i mal mes val no fer-les o et recorde que en palau de l'opera hi ha una sala en un pis superior amb un auditori de 1500 persones i per a accedir sols hi ha un ascensor amb capacitat per a 10 persones), 2- Zapatero no ha deixat de pagar les facutes de la llum i la calefacció las instituts i col-legis de la comunitat. 3- Zapatero no ha deixat de pagar les factures pendents al farmacéutics de la comunitat 4- Zapatero no ha fet un contracte amb la formula 1 etc.
Sigam un poc responsables i atribuim les responsabilitats a aquells responsables polítics que fan les coses malament i mireu un poc mes pels ciutadans d'aquest poble , no perdau el temps en tonteries com les de si es van o no als plens gent o deixen de anar, o si es publiquen els resums dels plenaris o no . UNA CITUADANA APOLÍTICA.